2777
2789
عنوان

عصب کشی دندون😣

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 52 پست

درد نداره بعد عصب کشی دردش همون امپول بی حسیه واموندس بعدش اگه دندونات بخوره بهم چن روز درد داره وگرنه درحالت عادی درد نداره و اگه دندون هفت و هشت باشه بخاطر امپول ممکنه جن روز نتونی دهنتو زیاد بازی کنی چون درد داره من حتی میتونستم دهنمو پا کنم غذا بخورم با نی سوپ صاف شده میخوردم ده روز ولی در حالت عادی دندون دیگه دردی نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردی نداره هااا اصلا نترس من خودم ۷تاعصب کشی کردم فقط دراین حد که دلت مخاد بمیری ولی عصب کشی نکنی ازجون دادن فک کنم ۳درجه بدتر باشه تونترس البته چیزی نیس

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
واسه من که خیلی درد داشت  نیم ساعت چهل دقیقه طول میکشه

برا شما دندونتون تو چ وضعی بود عصب کشی کردن؟

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     
دردی نداره هااا اصلا نترس من خودم ۷تاعصب کشی کردم فقط دراین حد که دلت مخاد بمیری ولی عصب کشی نکنی از ...

چرا میترسونی بدبختو . 

من خودمم هنوزم از دندونپزشکی میترسم ولی درد نداره یکم اذیت میشی عوضش دندونت درست میشه کیف میکنی

دخمل نازم من و بابایی عاشقتیم .  
همه ني ني سايتي ها حداقل يه بار عصب كشي كردن  درد نداره كمي صبوري ميخاد زمانش هم بستگي به تعدا ...

برا منو عکس گرفته چیز خاسی مشخص نیس ولی گفته باید عصب کشی کنی

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     
درد نداره بعد عصب کشی دردش همون امپول بی حسیه واموندس بعدش اگه دندونات بخوره بهم چن روز درد داره وگر ...

واس من شیشه

درد نداره

هیچی

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
درد نداره هیچی

من دارم از ترس میمیرم

چرا میترسونی بدبختو .  من خودمم هنوزم از دندونپزشکی میترسم ولی درد نداره یکم اذیت میشی عوضش دن ...

🙈نظرخودم بود خوب چرا دعوام مکنی 🥺بعدم گفتم دردنداره که اصلا 😐

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
من دارم از ترس میمیرم

خب اشتباه میکنی عزیزمن.

من خودم دندونپزشکم 

بی حسی که خیلی کمه دردش

گاهی بیمارا متوجه نمیشن میزنم

نهایت یک دقیقه طول میکشه

بعدش هم دیگه کلا درد نداره

ی مسکن قبل از تموم شدن بی حسیت بخور اوکیه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
خب اشتباه میکنی عزیزمن. من خودم دندونپزشکم  بی حسی که خیلی کمه دردش گاهی بیمارا متوجه نمیشن ...

عزیزم یخ سوال من سه شنبه دندونامو کامپوزیت کردم تپل دراورده یعنی اومده جلو میتونه درستش کنه دکتر برم پیشش؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

خب اشتباه میکنی عزیزمن. من خودم دندونپزشکم  بی حسی که خیلی کمه دردش گاهی بیمارا متوجه نمیشن ...

دس خودم نیس هرکی میگ درد نداره اون لحظه رو تصور میکنم فشارم میوفته از استرس دارم عذاب میکشم اخه بعدشم میخواد پر کنه میگن پر کردن از عصب کشی دردش بدتره