2777
2789
والا یچی میگن تا حرف میشه میگن برین میگیم پول نداریم از بس که ارزش پولمون قد پهنه میگن خب غیرقانونی ...

من یه بار بالاجبار مجبور شدم چند تا مقاله در مورد مهاجرت غیر قانونی بخونم واقعا کار درستی نیست مسیر خطرناکیه بخصوص اگر از دریا باشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

وقتی اون دنیا هرکی رقیقا طبق داشته هاش بازخواست میشه

متوجه عدالت خدا میشیم. یعنی کسی ک مثلا زیباتر بوده یا پولدارتر بیشترم بازخواست میشه چون مسئولیت بیشتری براش اومده

کسی ک فقط این دنیا رو ببینه ممکنه خیلی جاها متوجه عدالت خدا نشه

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا یچی میگن تا حرف میشه میگن برین میگیم پول نداریم از بس که ارزش پولمون قد پهنه میگن خب غیرقانونی ...

حلال مشکلات پوله 

کاش منم میلیاردی داشتم میرفتم واز این زندگی راحت میشدم

ولی دوستم من به این اعتقاد دارم اینکه کجا دنیا اومدم دست من نیست ولی اینکه چطور زندگی کنم دست منه.و ...

آخه بحث من اصلا این نیس که. کی خواست ابر قهرمان باشه اخه. من میگم همین شهروند معمولی میتونستم تو آمریکا باشم و یا جای ایران تو افغانستان. اوکی؟ چرا انقد همه چی اجباره خب

آخه بحث من اصلا این نیس که. کی خواست ابر قهرمان باشه اخه. من میگم همین شهروند معمولی میتونستم تو آمر ...

هس دیگه.😔هیچکاری هم نمیشه کرد.فقط میشه شرایط فعلی رو تغییر داد متاسفانه تقاص اشتباه والدین رو بچه ها میدن

وقتی اون دنیا هرکی رقیقا طبق داشته هاش بازخواست میشه متوجه عدالت خدا میشیم. یعنی کسی ک مثلا زیباتر ...

یعنی این همه زجر بکشیم تا حقمون و تو اون دنیا بدن اگر واقعا اینجور چرا آخوندا که بالای منبر وضع میکنن فقط میخورن ومیخوابن

یعنی این همه زجر بکشیم تا حقمون و تو اون دنیا بدن اگر واقعا اینجور چرا آخوندا که بالای منبر وضع میکن ...

نه زجر نکشید.دینداری اصلا اومده ک ادمها زجر نکشن... مثلا کسی ک دیندارتره اعتمادش ب خدا بیشتره ارامشش بیشتره صبرش در ناکامیها هم بیشتره....البته شاید درکش برای امثال ما سخت باشه...

علمای دین که عامل ب علمشون باشن اینطور نیستن.

دعوا_نداریم#  

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
دعوا نداریم ولی خیلی شعاری بود حرفتون 

خب دیگه من چیکارکنم که از فرط غریب بودن این حس بهش انگ شعاری میزنید..بهرحال اینها چیزهاییه ک خیلیا دارن تو زندگیشون لمس میکنن...تنها کاری ک ازم برمیاد میتونم دعا کنم که یکبار شیرینیشو بچشید اونوقت متوجه میشید شعار نیست و همه تلاشتونو میذارید رو اینکه دوباره و دوباره بازم شیرینیشو تجربه کنید