وقتی اون دنیا هرکی رقیقا طبق داشته هاش بازخواست میشه
متوجه عدالت خدا میشیم. یعنی کسی ک مثلا زیباتر بوده یا پولدارتر بیشترم بازخواست میشه چون مسئولیت بیشتری براش اومده
کسی ک فقط این دنیا رو ببینه ممکنه خیلی جاها متوجه عدالت خدا نشه
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
ولی دوستم من به این اعتقاد دارم اینکه کجا دنیا اومدم دست من نیست ولی اینکه چطور زندگی کنم دست منه.و ...
آخه بحث من اصلا این نیس که. کی خواست ابر قهرمان باشه اخه. من میگم همین شهروند معمولی میتونستم تو آمریکا باشم و یا جای ایران تو افغانستان. اوکی؟ چرا انقد همه چی اجباره خب
یعنی این همه زجر بکشیم تا حقمون و تو اون دنیا بدن اگر واقعا اینجور چرا آخوندا که بالای منبر وضع میکن ...
نه زجر نکشید.دینداری اصلا اومده ک ادمها زجر نکشن... مثلا کسی ک دیندارتره اعتمادش ب خدا بیشتره ارامشش بیشتره صبرش در ناکامیها هم بیشتره....البته شاید درکش برای امثال ما سخت باشه...
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
خب دیگه من چیکارکنم که از فرط غریب بودن این حس بهش انگ شعاری میزنید..بهرحال اینها چیزهاییه ک خیلیا دارن تو زندگیشون لمس میکنن...تنها کاری ک ازم برمیاد میتونم دعا کنم که یکبار شیرینیشو بچشید اونوقت متوجه میشید شعار نیست و همه تلاشتونو میذارید رو اینکه دوباره و دوباره بازم شیرینیشو تجربه کنید