2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 68 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه مادر خودتم همینی؟؟ درک و شعور اینو نداری که تو مراسم شاید اصلا نتونسته گوشی دست بگیره؟؟ شوهر ...

توهین کنی گزارش میزنما‌‌..شما خیلی باشعوری بسمونه...میگم من بدم میاد کسی بهم بی احترامی کنه فهمیدی؟ چ بدتر ک اون طرف زن غریبه باشه!! اون همیشع گوشیش دستشه بمن زورش میاد ج بده اخه سنگم سنگینه رو سرش

آذر ماهیا عشقن❤
خدایی شما با این حساسیت های بیجا اصلا میتونید زندگی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بحث حساسیت نیست. بحث ادبه. یه خانوم که حداقل ۲۰ سال ازش بزرگتره توی مراسم بوده . یعنی که شرایط اینکه گوشی دست بگیره نداشته! الان که فرصت پیدا کرده زنگ زده و این خانوم بخاطر اینکه آداب معاشرت بهشون تعلیم داده نشده جواب ندادن! 

اخه دختراش بود فوری زنگ میزد بهش

تو دخترش نیستی. اینو با  خودت تکرار کن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
واسه مادر خودتم همینی؟؟ درک و شعور اینو نداری که تو مراسم شاید اصلا نتونسته گوشی دست بگیره؟؟ شوهر ...

یا خدا😐😐😐😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
توهین کنی گزارش میزنما‌‌..شما خیلی باشعوری بسمونه...میگم من بدم میاد کسی بهم بی احترامی کنه فهمیدی؟ ...

الان خودت گزارش لازمی!!!

اون مراسم بود نتونست جواب بده کجاش بی احترامی بوده

تو اگه فهم داشتی در مقابل این همه ادم که با زبون خوش بهت رفتار زشتتو گوشزد کردن یکم رفتار درست یاد میگرفتی

الان خودت گزارش لازمی!!! اون مراسم بود نتونست جواب بده کجاش بی احترامی بوده تو اگه فهم داشتی در مق ...

میگم مراسم اونطوووری نبود ک نتونه ج بده جلو حودم صدبار تو مراسم ب گوشیش جواب داده..بعدشم ۱ اومده میتونس بزنگه گذاشته پسرش بیاد جلو اون زنگ بزنه سیساستش منو کشته

آذر ماهیا عشقن❤