2777
2789
عنوان

ازدواج برادرم - همه نظر بدید - کمک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 24 پست

به نظرم ازدواج نکنه.یا اگه مییکنه اول خودش کار پیدا کنه بعد.این یکم‌مشکوکه طرف میخواد کار بده بهش چرا حتما باید بعد عقد باشه.حالا اومدیم و عقد کردن و کار نداد.با خرج و مخارج نامزدی چیکار میخواد بکنه.دختره اگه واقعا بخواد میمونه تا کار پیدا کنه.بعدم بی منت باشه مطمعن باشه دختره بعدا چیزی بشه منت میزاره.

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجله نکنید

به نظرم ۳ یا ۴ ماه اجازه بدید رفت و امد کنن تا بعد عقد کنن

اینکه خانواده دختره عجله دارن به خاطر مذهبی بودنشون هست احتمالا

اینم که گفتن به برادرت کار میدن به نظرم ناراحتی نداره

بلاخره کار باید از یه جایی پیدا بشه دیگه

زیادی حساسا برادرت

Dance me to the end of Love...

چون خانواده دختر مذهبی هستن چون نمیخوان رابطه در خارج از چهار چوب باشه اصرار به عقد سریع دارن اما اینکه دختر گفته برات شغل فراهم میکنم به نظرم چیز بدی نیست البته ما که بین اونا نبودیم ببینیم دختره با چه لحنی گفته اما در کل هر کسی الان به تنهایی نمیتونه کار خوب پیدا کنه واقعا احتیاج به پارتی هست حالا اینحا فامیل این خانم قراره پارتی داداشت بشه البته ازدواج با عجله درست نیست باید شناخت کامل باشه 

بچه ها به جز این ها کلا 3 بار با اجازه مادر دختر هم رو دیدن.

ولی داداشم می دونم که هر روز حالا یا زنگ زده به دختر یا  تلگرام و ....

تازه خانواده دختر شرط های زیادی دارن