دخمل۲۲۹ مدیر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 959 عنوان مو فرفری ها | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 19 پست فرفری ها شما مهمونی میرید موهاتو چه جوری درست میکنید ؟فردا عقد پسرخاله شوهرم دعوتم موهامم فرفری موندم چیکار کنم ، مراسمشون تو خونه س و به جز اقوام نزدیک کسی نمیره آرایشگاه ... منم تازه عروس و تو چشم میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊 ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗 1398/10/12 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل۲۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 959 از کمرم یه وجب بالاتره البته پارسال تا روی کمرم بود ولی مامانم به زر منو بلد موهامو کوتاه کرد رشد موهای من خیلی کمه ، انقدر کم که همون اندازه که بلند میشه باید کوتاه کنم چون موخوره میگیره میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊 ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗
msr76 عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3434 رشد موهای من خیلی کمه ، انقدر کم که همون اندازه که بلند میشه باید کوتاه کنم چون موخوره میگیره موهای مامان منم همینطوریه اصلا بلند نمی شه
msr76 عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 3434 رشد موهای من خیلی کمه ، انقدر کم که همون اندازه که بلند میشه باید کوتاه کنم چون موخوره میگیره ولی برو ارایشگاه خودشون موهاتو درست میکنن نگران نباش عزیزم
دخمل۲۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 959 ولی برو ارایشگاه خودشون موهاتو درست میکنن نگران نباش عزیزم باشه مرسی عزیزم میشه یه صلوات مهمونم کنی 😊 ، ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ ، خدا جونم واسه داده هات و نداده هات هزار مرتبه شکررررت 🙏🙏🤗🤗