2777
2789
عنوان

پسر لوس من🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 42 پست
همه بچه ها اینجوری هستن.بچه من دو سال و ۲ماهشه وای موقع خواب پستونک دهنی تا دهنش نباشه خوابش نمیگیره ...

اره پسرمنم خیلی وابسته پستونکشه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

[QUOTE=118333060]لوس که چیز بدی نیست! لوس منه دیگه😍[/QQالبته قبلش سلام بقچه جان. من چند سال خواننده خاموش بودم ولی همیشه تاپیکاتو میخوندم و از پست هایی که میذاشتی خوشم میومد. خیلی خوشحالم از آشناییت

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم. راحت جان طلبم وز پی جانان بروم   
وای خیلی خوبههه😍😍حیف که بزرگ میشن از ما دور میشن

اوایل خوبه بعد که کار داری یا میخوای بسپاریش به کسی جایی بری بچه و خودت اذیت میشی 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
[QUOTE=118333060]لوس که چیز بدی نیست! لوس منه دیگه😍[/QQالبته قبلش سلام بقچه جان. من چند سال خواننده ...

لطف داری عزیزم❤😘

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حالا چند دیقه بعد آزادت میکنه ؟ یا تا اخر خوابش بیخیالت نمیشه ؟ 😍😍😍😍

نه خداروشکر خوابش که میبره ولم میکنه😂

نه خداروشکر خوابش که میبره ولم میکنه😂

خب الحمدلله 😆

پسر من میومد رو قفسه سینم میخوابید 😍😍😍 گاهی یکم میومد بالاتر نمیتونستم نفس بکشم کبود میشدم 😆😆😆😆😆😆

امان از دست این فسقلیا 😍😍😍😍 عشق کن تا بچه ست 🤗😍😘

(    )
خب الحمدلله 😆 پسر من میومد رو قفسه سینم میخوابید 😍😍😍 گاهی یکم میومد بالاتر نمیتونستم نفس بکشم ک ...

ارهه پسرمن شبا دوس داره رو قفسه سینه ام بخوابه ولی روزا نه😂اونم خیلیی خوبه

باور کن دوس ندارم بزرگ بشه🤕