2777
2789
عنوان

ابروم رفت پیش شوهر خالم حتما فکردیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 63 پست
من شوهر خالم که از دسشویی اومد رفتم تو اتاق قایم شدم از خجالت بدبختا بعد ۵سال اومده بودن خونمون ...ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 هی وای الان اونجان 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا برادرشوهر  خیلیییی بده دیگه ادم بدتر اب میش میره تو زمین .ولی اومد بیرون انگار ن انگار😂😂 ...

😂😂😂 خودشو زده کوچه علی چپ خجالت نکشه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
خدا نکشتت اسی.باحال بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باحالی از خودته عشقم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

یه بار رفته بودم دستشوییا بین راهی منم شدید دستشویی داشتم مجبور بودم برم همش میگفتم یوقت کسی نیاد 

از یه طرف باس ن م تو هوا و هی می‌نشستم و هی تا یه صدایی میومد بلند میشدم آخرش یه خانومی اومد همینکه خواست درو باز کنه مث اسب دوییدم پشت در فک کن شلوارم تا زانوهام.. 

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

اینکه خوبه من خونه مادر بزرگم بودم نامزد بودم پسر خالم دستشوییشون بود من بدوبدو رفتم دستشویی عجله دا ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

این که چیزی نیست،😀

یکی از کاربرا میگفت; اولین بار که باخانوادم رفتم خونه مادرشوهرم اینا ،(پاگشا کرده بودن)

یه دفعه پدرشوهرم بلند شد دردسشویی رو نصفه باز کرد داخلش محکم گو،،ید!

بعد اومدگفت ببخشید و نشست 😄😄

از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊