2777
2789
عنوان

بی دلیله همه ی برخورداش 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم خنک شد😬بیشتر فش بده خیلی اذیتم کردن 

منج خیلی از خانوادش دارم میکشم خدا جلوروشون بیاره و نابودیشن مخصوصا مادرحسودش

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
وقتی که خودش نمیخاد با زور آدم نمیتونه آرومش کنه دلیلشو خاستم بپرسم ازش دیونه داد و بی داد کرد 

خوب پا پیچش نشو.خونه رو تمییز نگه دار.غذاهای خوشمزه درست کن.چن روز دیگه خودس معذرت خواهی می کنه.برا همه پیش میاد

غلط میکنه پس حرصشو سر من خالی میکنه مرتیکه النگ از دیروز اعصابم خورده 😞

نمیدونم چرا حرف میزنی خندم میگیره. حس میکنم ادم خیلی باحالی هستی . از اون خانومای خوش مشرب و جالب. بیشتر مردا اینطورن. باید کشف کنیم چشونه. شوهر من دو هفته افسرده بود اخرش فهمیدم قسطای یکی از بانکا رو دوماهه نداده

نمیدونم چرا حرف میزنی خندم میگیره. حس میکنم ادم خیلی باحالی هستی . از اون خانومای خوش مشرب و جالب. ب ...

فدات ک 💋💋💋

مشکل مالی فک نکنم باشه مشکل کاری هم نیس  مطمئنم شاید مربوط به خانواده شه  ولی دیگه محلش نمیدم 

کاش مال منم افسرده بود دیونه فقط دنبال یه بهونه واس دعواس

فدات ک 💋💋💋  مشکل مالی فک نکنم باشه مشکل کاری هم نیس  مطمئنم شاید مربوط به خانواده شه & ...

قربانت . آره کمتر به پر و پاشون بپیچیم خودمون اعصاب راحت تری خواهیم داشت. 

زندگیت به شیرینیه عسل گلی جان