2777
2789

به نظرم قدیمی ها کار بهتر رو می کردن می ذاشتن برای بعد ازدواج. الان دیگه می گن باید امتحان کنیم شاید به هم نخوردیم! مثل لباسی که قبلا پرو می شه یه جورایی خودشون رو تبدیل به وسیله کردن.

البته هر چیزی که خودت راحتی انجام بده، از خودت بپرس برای من باعث دلسردی میشه یا نه. اگه کاری دوست نداری به زور نامزدت انجام نده.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اعتقادم اینه که مرد سرد میشه واسه تشکیل زندگی

ولی خب بعضی مردها فرصت طلب نیستن

بعضیام هستن

تو اون دوران که شناخت هنوز کامل نیست

به نظرم رابطه نداشتن بهتره

هروقت سرزندگیت رفتی و همه چی اکی بود بهتره انجامش

و اینکه خب اگه تو عقد باکره بمونی اگه خدای نکرده چیزی بشه میشه اسمشم از شناسنامه حذف کرد

باتوجه به اینکه تو ایران اول عقد میکنن بعد تازه میخوان بشناسن

بهتره این کار انجام نشه

ربطی نداره اگه طرف درست باشه اینطوری نمیشه شاید تصورش با اون چیزی ک دیده فرق داشته..اخه پسرهای ...

بعد خودشون با ی عالم کرک و پشم و شکم.و خالت خواهر مادر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

کسی که قراره سرد بشه دیر یا زود میشه.

چه حسن کچل چه کچل حسن

حالا چه تو عقد رابطه داشتین چه تو عروسی به هرحال این سردی پیش میومد و هیچ ربطی به دوران عقد نداره

چه بسا کسانی هستند دوران نامردی رابطه دارن و سالهاست با وجود دوفرزند از هم سرد نشدن

به نظر من به اخلاق و روحیات ربط داره نه دوران عقد!

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
ما 3 ماه صیغه بودیم 6 ماه عقد همسرم خودش میگفت بریم خونه خودمون بد اخرای نامزدیم نزدیک بود من بهش ...

😂😂

اخه گلی واسه شما دوران عقد کوتاه بوده

خیلیا مجبورن ۳ سال عقد بمونن براشون سخته جلو خودشونو بگیرن مخصوصا مرد

والا زن نگرفته که بمونه تو کف😄

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
😂😂 اخه گلی واسه شما دوران عقد کوتاه بوده خیلیا مجبورن ۳ سال عقد بمونن براشون سخته جلو خودشونو بگ ...

ههههههههههههههههههههههه اره 

حالا من میگفتم زیاد این 9 ماهم خدابهش رحم کرد

عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.  
از دو طرف 

نکن اشتباه نکن عزت و احترام خودت و حفظ کن دست نیافتنی باش همسر من آدم خوبیه ولی من تو دوران عقد رابطه داشتیم یه بار بعد از ازدواج بهم گفت خانوادت بهت نگفته بودن رابطه نداشته باش اگه من یهو میمردم یا میذاشتم میرفتم میخواستی چیکار کنی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز