2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونی ک بدونہ عملو ارایشہ۔۔۔بزار دیگہ🙃

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
بگم کدون بهتره؟ تاپیک اخر من از این دو تا عکس قشنگتره😂😂😂😂بیا ببین اگر دروغ گفتم.....

نه دروغ نگفتی واقعا قشنگترن😁😁

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
بله

دنيا هركز در حد الناز نيست

الناز دختريه كه لاين سايه ديور اسم النازو زد رو محصولاتش

خيلييييييييييييي فرق دارن الناز حرفه اي متخصص درجه يم و سطح بالا رو اصا نمشه با خانم جهانبخت تو هيچ مساله اي قياس كرد

بگم کدون بهتره؟ تاپیک اخر من از این دو تا عکس قشنگتره😂😂😂😂بیا ببین اگر دروغ گفتم.....

واااای دیدم واقعا ھنرمندی۔۔۔خیلی خوشگل بودن😘😘😍

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
نه دروغ نگفتی واقعا قشنگترن😁😁

یـــــــــــــــس😂😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

واااای دیدم واقعا ھنرمندی۔۔۔خیلی خوشگل بودن😘😘😍

مرسی

گزاشتم درست کنین نه نگاه😂😂😂

تازشتم چیز جدید یادم بدید😅

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دنيا هركز در حد الناز نيست الناز دختريه كه لاين سايه ديور اسم النازو زد رو محصولاتش خيلييييييييييي ...

چه طوری میتونم عکس پروفایلم عوض کنم؟

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
مرسی گزاشتم درست کنین نه نگاه😂😂😂 تازشتم چیز جدید یادم بدید😅

بابا ستاد من در کیسہ یہ خود چیزی برا رو کردن ندارم۔۔چشم سر میزنم تاپیکت ک یاد بگیرم