2777
2789
عنوان

فضولی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 23 پست

دم به دیقه پیش شوهرت نگو اینجوری گفت این کارو کرد خودت رو زیاد نده فقط احترام متقابل داشته باشین. اگه واقعا یه کار بد کرد شوهرت رو در جریان بذار خودتو هم همیشه یه جوری نشون بده  که تو حساس نیستی زیادم سخت نگیر

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زیاد اهمیت نده و به هش این دفعه یه تیکه بنداز.

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

خب پرسه عزیزم چه اشکالی داره. براش جذابه. مادر شوهرت هم اوایلش گارد داره ولی از همین الان بخوای به شوهرت شکایت کنی زندگیتون بهم میریزه. تازه اول راهی. باید سعی کنی همیشه مودب باشی و حساس نباشی. خانواده شوهر همیشه تا آخر عمرت رفتار یا حرفی خواهند داشت که شما رو ناراحت میکنه ولی بعد از یه مدت برات عادی میشه و حتی حوصله ناراحت شدن نداری. فقط سکوت کن. نذار بد ماجرا بشی. همه آقایون عشق اولشون خانواده مادریشون هست مخصوصا مادرشون. پس حتی اگر حق با تو باشه این وسط کسی بهت حق نمیده و آخر سر میبازی و بد ماجرا میشی. بذار جایگاه همسر  بودنت پیش شوهرت حفظ بمونه. به خاطر رابطه زناشویی که زن و شوهر باهم دارند خود به خود جایگاه همسر توی ذهن و قلب طرف مقابل خاص و جدا و همیشه پله اول میمونه. ولی اگر بخوای پا توی جایگاه مادر و یا خانواده شوهرت بذاری اونا هم پا توی جایگاه شما میذارند و میبازی.

❤دُل دُل اسم اسب امام علی هست❤

به هیچ عنوان با شوهرت لحن گلگی صحبت نکن که فکر کنه اول کاری شمشیر رو با خانوادش از رو بستی. مثلا لابلای حرفات تعریف کن که در جریان باشه

از همین اول کاری هم یاد بگیر وقتی از کسی ناراحت میشی شوهرت رو نندازی وسط. مگه جاریت شوهرشو میفرسته فضولی؟ پس خودت آستین بالا بزن. با لحن مهربون و عزیزم جونم ولی حرف دلتو بزن. یه بار هم غیر مستقیم به جاریت بگو فلان دوستم خیلی فضولی میکرد منم چون خوشم نمیاد از فضولی میخوام رابطمو باهاش کم کنم😊

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔