2777
2789
عنوان

فولیکول 21

| مشاهده متن کامل بحث + 14056 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله .جون ب فولیکولت😍ان شاالله بشی .راستی مگه میشه دوتا تخمدان باهم تو یه دوره فولیکول داشته با ...

بله ممکنه در کل هر ماه یه طرفه ولی برا بعصی ها هر ماه دو طرف هم هست و دارو هم مصرف بشه امکانش بیشتر میشه

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
ماشاالله .جون ب فولیکولت😍ان شاالله بشی .راستی مگه میشه دوتا تخمدان باهم تو یه دوره فولیکول داشته با ...

اره همینجوریه اما مال من بخاطر کلومیفن و متفورمینه

بگو تو رو قران؟؟؟؟13؟؟؟؟؟من ماه قبل 15 داشتم گفت این ماه بیخیال منم پیگیر نشدم هوف

به قرآن ولی دکتر من گفت برو فقط نزدیکی کن منم همون شب نزدیکی داشتم دیگه نداشتم تا دیکه تخمک آزاد شده بود من کلا اون ماه شبای ۸ و ۱۰ و ۱۳ نزدیکی کزدمو گرفت

من بعد شام سه تا لترو

بعد ناهار دوتا کلو خوردم

امروز سونو دارم جون عزیزهات برای منه بخت برگشته دعا کنید از استرس تهوع دارم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
به قرآن ولی دکتر من گفت برو فقط نزدیکی کن منم همون شب نزدیکی داشتم دیگه نداشتم تا دیکه تخمک آزاد شده ...

من این ماه شوهرم همکاری نکرد.روز 8 نزدیکی داشتم دیگه نداشتم تا امشب برم سونو بیام خفتش کنم😂😂😂روز 12 هستم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
دیروز که روز 12بود زدم وایی خدایا خدا کنه واقعا این ماه بشههه

امشب رابطه داشته باش فردا ام

چون فولی فقط 24ساعت میمونه

فقط به چپ بخواب فراموش نکن 

ایشالا میشه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم