2777
2789
عنوان

سوال 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 88 پست

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

اونجا نتونستم بفرستم زود بخونین بردارم

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم یکی از بیماری های اعصاب روان اگه طرف داشته باشه و قرص بخوره بهش مهریه تعلق نمیگیره؟

کی گفته اینو؟؟

مهریه در هر صورت تعلق میگیره به زوجه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
کی گفته اینو؟؟ مهریه در هر صورت تعلق میگیره به زوجه

اخه میگن تعلق نمیگیره و اگه طرف پرونده روانپزشکی داشته باشه راحت طلاق میدن و مهریه تعلق نمیگیره؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

زوجه یعنی زن دیگه؟

بله 

طلاق میشه داد راحت ولی مهریه باید پرداخت بشه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
چند تا خواهر و برادر داری؟ پدر و مادرت چه کارن؟ عشقت چند سالشه و شغلش چیه؟ وضعیت مالیتون خوبه

تک فرزندم 

پدرم کارمند صنایع کوچک 

۲۴ و طراحِ داخلی 

شکر خوبه ❤❤

چن سالته

تعلیق شدی سلطان 😂🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم ممنون شما خوبی 

عزیزم اول اینکه شما چون خونه‌رو ترک کردی برات عدم تمکین میگیره و خب به ضرره شماست‌.

توافقی جدا نمیشه؟؟

الان دادگاه برای طلاق خیلی سخت میگیرن 

چند ماهته؟؟

تا اخر بارداری هم که نمیشه جدا شد گلم

پیام برات ارسال نشد عزیزم

@helenaمامان  

سلام عزیزم ممنون شما خوبی  عزیزم اول اینکه شما چون خونه‌رو ترک کردی برات عدم تمکین میگیره و خب ...

خب من اومدم خونه بابام واسه دیدنشون بعد سر اینکه چرا نت از ساعت۱۲شب گذشته و روشنه دعوام کرد صبحش زنگ زد به بابام تهدید کرد و دعوا منم خونه بابام موندم 

میگه دخترمو ازت میگیرم میتونه؟

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........