2777
2789
عنوان

پاگشا خونه مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 42 پست

به نظر من شما طبق رسم خودتون عمل کنید. تو برخوردهای اول خیلی لازم نیست به رسم اونا باشید. اگه شما هم عادت به کادو دادن دارید خب ببرید. ولی من فکر نکنم  عروس پاگشا چیزی به عنوان کادو ببره. دسته گل شیک و شیرینی از ی جای خاص  بگیری قشنگتره. نمیشه که اونا به تو کادو میدن تو هم کادو دربیاری بدی. عید دیدنی نیست که. ولی احتمالا با این همه مهمون و احترام  باید انتظار یه کادوی خاصی هم  داشته باشی 😍 پیشاپیش مبارکت باشه 😊 

بازخوشبحالتون مادرشوهرتون به آداب ورسموتون احترام میزاره مادره شوهره من بااینکع ماهم اصالتاترکیم خودشم واسه پاگشاحتی پدرومادرمم نگف فقط منوگف اونم واسه دوتاکوکوسبزی خودشم میدونست من ازکوکوسبزی بدم میادااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای چقد بدم میاد از لنگرودیاا و کلا شمالیااا خودشیرینایی جلف

نیست شمالیا عاشق شمان 😐

شخصیت# به قومیت و جایی نشون دهنده شعور نداشته شخصه

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
میخوام واسه پدرشوهر و مادرشوهر و خواهر و برادرا کادو بدم بنظرتون چی ببرم؟

برلی مادرو خواهر شوهرت پارچه ببر یا روسری خیلی شیک 

برای مدر و برادرشوهرت هم پیرهن مردونه

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
ای چقد بدم میاد از لنگرودیاا و کلا شمالیااا خودشیرینایی جلف

😑😑😑😑😑هر شهری آدم خوب و بد داره. 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
ف‌ک کنم همه جاب گیلان رسم باشه که برای پاگشا خانواده دختر کادو ببرن برای خانواده دومادشون و بالعکس ب ...

مرسی مامانم میگ ببریم اما جاریم نبرد دلم نمیخواد اون کم بشه پیش خانواده شوهر

مرسی مامانم میگ ببریم اما جاریم نبرد دلم نمیخواد اون کم بشه پیش خانواده شوهر

هیجوقت جاربت ب کم و زیاد شدن ارزش شما پیش خانواده هنسر فکر نمیکنه 

همین اوایل یسری چیزا و یسری کارا باعث میشه طرفت رو بشناسی   و بدونی تو چ خانواده ای رفتی 

شاید اون اشتباه کرده البته بازم خودتون صلاح میدونین