2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قبلا نبودم . 

بی حجاب بودم

بعد محجبه شدم و بعدشم چادری

بزرگترین آرامشم اینه هیچ مردی به اندامم نگاه نمیکنه و راحتم

تعریف از خود نباشه من قدم به نسبت خوبه و کمرم باریک و پایین تنه پری دارم . هر جور مانتو میپوشیدم خیلی اندامم رو مشخص میکرد و زیاد نگام میکردن

الانم که چادری شدم دیگه کسی نگام نمیکنه و راحتم

اما چند باری که خواستم مانتو بپوشم البته بلند بودن برای بیرون یا مهمونی رفتن همسرم خیلی اذیت شد نگام میکردن 😂 کلا با این قضیه مشکل داریم 😂

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

منم چادریم البته گاهی که خونه مامانم میرم سر نمی کنم آخه تو پارکینگ خونه سوار ماشین میشم جلوی در خونشون هم پیاده میشم خیلی مرد منو نمیبینه

اما جایی بخوام برم مثل خرید، دکتر، پارک، رستوران، مهمانی های خانوادگی و ... حتما سر می کنم.

وقتی بیرون چادر سر می کنم حس خیلی خوبی داره- احساس می کنم هیچ کس نمیتونه بهم نگاه بد داشته باشه

آخه دیدم این خانم هایی که مانتویی هستند از پشت که راه میرن قشنگ باسنشون پیداس اگر مانتو جلو باز بپوشند هم که جلوشون از بالا تا پایین کاملا افتضاحه

من دوست ندارم هیچ مردی برآمدگی های بدنم رو ببینه و پیش خودش بگه چه سینه ای و ...

چادر به من آرامش میده

از همه مهم تر مطمئن باش خدا برای چادر اجر و ثواب زیادی در نظر گرفته

اگه تا حالا چادر سر نکردی و سختته میتونی اول کار با چادرهای عربی، دانشجویی، ملی و ... شروع کنی

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز