2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست
اصلااااااااااا درست یک روز بعد عروسی میبینی خیلی چیزای دیگه مهمه!!!!!!!! درگیر هممون تو این سایت ب ...

اره حق با شماست....بنظرتون اگ یکی عاشق یکی بشه و ازدواج کردن و اون مرد زیاد پول نداشته باشه ولی تلاشش خیلی زیاد باشه اینو بگم ک از نظر اخلاق اوکیه

بنظرتون میشه روش حساب کرد؟

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
چرا میشه . عاشقت باشه بیستون رو برات می کنه عزیزم

اولش سخت نمیگزره ینی؟ مثلا تا زمانی ک بتونه وضع مالیش اوکی کنه

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حق با شماست....بنظرتون اگ یکی عاشق یکی بشه و ازدواج کردن و اون مرد زیاد پول نداشته باشه ولی تلاش ...

شرط و شروطی داره

اولا اینکه درامدش در حد مخارج اولیه باید باشه چون خوردن خرج داره زندگی زحمت داره ولی تلاشش قد جواهر ارزش داره

دوما اینکه اگه میخوای با درامدش باهاش کنار بیای نباید بزنی تو روش یا بعدا حرص بخوری و حرفای خانوادشم جدی نگیری

اخ اخ اخلاق خوب بهشته میدونی؟؟؟؟اون کجا که برات ضعف بره!اون کجا که هردقیقه بددل باشه خدای نکرده یا گیر بده یا حساب پولاش ازت بکشه

من خودمم خواستگارای زیادی داشتم ولی شوهرمو حاضرم قورت بدم😐❤و گاهی سر پول بحثمون میشد اونم نه منظورم اون باشه فقط و فقط حرفای مادرشه که نامعقوله و فکر میکنه کوتاه اومدم چرا!ولی بعدش چنان مشیمون میشم که نگوووو صدبار گریه کردم.خدایی میگم اخلاق مهمممممه

و اینکه درامد به اندازه اولیه باید باشه.و شعور پولیشو بسنج اگه اینو داشته باشه صفرو به صد میرسونه

البته الان خیلی تورم بالاست نمیشه فعلا توقع سنگین داشت ولی اگه عاقل باشه کم  کم پیشرفت هم میکنه

اولش سخت نمیگزره ینی؟ مثلا تا زمانی ک بتونه وضع مالیش اوکی کنه

چرا سخت می گذره . برا من ک بعضی اوقات سخت گذشت ولی خب از حق نگذریم ما خیلی ولخرجیم . مدیریت هزینه ها خیلی شرطه . ولی عاشقت ک باشه بخاطرت هر کاری می کنه . من اینجا نمی تونم بگم ولی خیلی کارا بخاطرم کرد . خیلی دل گرمم ب زندگیم و همه دخترای مجرد فامیل میگن شوهرت فامیل مجرد نداره؟ خیلی به من اهمیت میده . خدایی نذاشته یه دیقه جیبم خالی باشه . یا احساس تنهایی کنم . همیشه برام وقت میذاره . دلم هر چی بخواد فراهمه . سر قله قافم باشه میره میاره . همه اول زندگی بی پولن درصد کمی عاشقن

شرط و شروطی داره اولا اینکه درامدش در حد مخارج اولیه باید باشه چون خوردن خرج داره زندگی زحمت داره و ...

خیلییییییییییییی ممنونم مررسی