2777
2789
عنوان

دوست پسر

168 بازدید | 16 پست

ب نظرشما اگه زن دوست پسر داشته باشه بده یا دختر داشته باشه،خواهرزاده من ۱۸ سالس دوست پسر داشته شوهرم فهمیدهی میگه اما  خواهرخودش زنه اومده قهر با شوهر دوستش دوست شد اون عیب نیست ؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا دختر مجرد دوست داشته باشه میشه هضمش کرد ولی زنه شوهر دار با کسی دوست بشه خییلی زشته و باید بره ...

منم همینومیگم ولی شوهرم ناراحت میشه میگه یعنی تومیگی خواهر من جندس گفتم نه خواهر زاده من جندس

😡😡😡

خواهر شوهرم طلاق گرف میگف خواهرای همسرش خراب بودن و سه بار شوهر کردن خودش دوست پسر داشت... تازه با یه آقایی دوست شده بود که زنو بچه هم داشت ... همشونم میدونستن بعد مادرشوهرم میگفت اشکال نداره چون زنش اینو دوست نداره اینم اونو... حمایتم میکردن😐

منم میگم خواهرزاده من اگه دوست پسرداشته هم کم سنه هم مجرد ولی خواهر تو۲روز اومدقهر باشوهردوستش دوست ...

اصلا باهاش کل کل نکن خودش بعدا میفهمه میخواد کار خواهرشو ماله بکشه اون هیچوقت نمیاد بگه خواهر من کارش اشتباه بوده توام چیزی نگو تا خودش متوجه بشه فقط بگو اون تو سنشه دوست داره با پسر دوست شه ب مادر پدرش مربوطه ب کسی ربط نداره