2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست
چون هیچ کدوم از اینا رو ندارم تعجب کردم دعا کنین انجام میدم طبق دستورش خطرناک نشه برام 

روز ۱۲ حتما حتما حتما سونو واژینال بده وضعیتت با خوردن داروها چک بشع 

اصلا روند درمان با امپولا همراه سونوگرافیه

تنبلى دارى پلى كيستيكى حتما طبق دستور دكترت برو جلو بعدم حتما سونو رو برو

باشه عزیزم قراره دوهفته دیگع برم پیشش بهش میگم بفرستتم سنو خطرناک نشه حوصله ی مریضی و پول خرج کردن ندارم بخداا الانم کم خرج نمیکنم برا بچه برام دعا کنین توروخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نشون دادم بهش سنومو روز 14به صورت طبیعی فولیکل 16درحال رشد داشتم 

نميدونم والا مياس ازش سوال كنى خب

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
باشه عزیزم قراره دوهفته دیگع برم پیشش بهش میگم بفرستتم سنو خطرناک نشه حوصله ی مریضی و پول خرج کردن ن ...

ان شاءالله خدا نى نى سالمو سلامت همين ماه بذاره تو دامنت عزيزم منم تو اقدامم فعلا ك خبرى نيست التماس دعا توروخدا منم دعا كنين من خيلى دكتر رفتم و اومدم خيلى پول خرج كردم

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

عزیز دلم من هم این ماه دکترم لتروزول نوشت گفت از روز سوم تا هفتم پریود مصرف کنم و بعد اتمام هم آمپول یدونه نوشت ک تزریق کنم و فردای تزریق آمپول برم سونو 

من پلی کیستکم 

لتروزول واسه رشد فولیکول هاس و 

آمپول هم واسه آزاد سازی تخمک 

نگران نباش عوارض خاصی نداره

خدایا شکرت🙏🏽

ان شاءالله خدا نى نى سالمو سلامت همين ماه بذاره تو دامنت عزيزم منم تو اقدامم فعلا ك خبرى نيست التماس ...

عزیزم برات دعا میکنم انشالله امسال حامله میشی به امیدخدا سوره واقع رو بخون تا 40روز خودمم دارم میخونم شنیدم خیلی خوبه خدا بهمون کمک کنه

عزیزم برات دعا میکنم انشالله امسال حامله میشی به امیدخدا سوره واقع رو بخون تا 40روز خودمم دارم میخون ...

ممنونم مهربونم ان شاءالله شمام اين ماه مامان شى گلم چشم عزيزم تما ميخونم مهربون