2777
2789
عنوان

امروز سالگرد ازدواجم بود +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 49 پست

شما چرا بجا خسته نباشید اینجور بش گفتی؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

اگه از لحاظ مالی واسه زندگیت کم نمیزاره این فراموشکاریشو ببخش عزیزم...

مردا مثل ما نیستن ...منم مناسبتی هستم؛ بعد امسال سالگرد عقدمونو یادم رفت چون یه موضوع مشترک فکرمونو حسابی مشغول کرده بود دیدم عههه منکه اینقدر حواسم جمع بود بخاطر مشغله فکری فراموش کردم ...واسه همین درک کردم که اونم بی منظور فراموش کرده

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چرا بجا خسته نباشید اینجور بش گفتی؟ 

امضاتو عشقه♥️♥️

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
هر سال من میگم امسال من منتظر بودم اون بگه

طوری نیست اوقات خودتو سر این چیزا تلخ نکن بخاطر یه تبریک سالگر باهم شدنتون   بینتون بیشتر  فاصله بیفته چه فایده داره 

من خودم چندروز پیش به شوهرم میگفتم برا سالگرد عقدمون یه پست واستوری خوب بزار گفت باشه بعد دوساعت یادمون افتاده که ۱ماه پیش بود وگذشته تموم شد رفته

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بالاخره یکی درکم کرد

اینارو نگاه نکن هی میگن اشکال نداره واسه خودشون پیش بیاد خودشونو میکشن یا کلا این قدر رو دادن و شوهر ذلیلن که دیگه بی اهمیتی بهشون عادی شده واسشون.... اوکی شرایط سخته اون بنده خدا هم دو جا کار میکنه ایشالا که خدا روز به روز بهتر کنه شرایطتتونو عزیزم ولی یه پبام یا یه زنگ یا یه تبریک زبونی چیزی از آدم کم نمی کنه بهت حق میدم ناراحت باشی 🌹🌹

اگه از لحاظ مالی واسه زندگیت کم نمیزاره این فراموشکاریشو ببخش عزیزم... مردا مثل ما نیستن ...منم منا ...

نه مهندسه زندگی و ماشین توپی داره هیچی کم ندارم هیچ زیادم دارم ولی شوهرم خیلی رفتارش سرده

بالاخره یکی درکم کرد

منم درکت مبکنم من از سال اول ازدواجم اینجوری بود،کلا میگفت من از این بامبولبازیا خوشم نمیاد😔😔😔😔نه تولد ،نه روز زن ،نه با منسبت نه بی مناسبت،به اندازه انگشتای یه دستم ازش هدیه نگرفتم،مثل عقده ایا شدم برا خودم لپ لپ میخرم ،یوقتایی برا خودم کادو میخرم بعد قایم میکنم چنتا که میشه یادم میره توشون چیه بعد به خودم هدیه میدم😔😔😔😔

وقتی حرفت را نمی فهمند سکوت بهترین حرف است