2777
2789
پیاز خلالی سرخ کن با ادویه و فلفل فراوان بعد سوسیس و خورد کن توش سرخ که شد رب زیاد بزن و زیرشو کم کن ...

پیاز رو خلالی سرخ کنم با فلفل و نمک و زردچوبه بعد سوسیس رو خورد کنم و رب بزنم و زیرش کم کنم تا روغن بیاد ؟؟؟؟؟

پیاز رو خلالی سرخ کنم با فلفل و نمک و زردچوبه بعد سوسیس رو خورد کنم و رب بزنم و زیرش کم کنم تا روغن ...

اره عزیزم فقط باید تند باشه. دوست داشتی سیب زمینی هم اضافه کن

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه مخلفاتش هم گوجه و خیارشوره😹؟

هر چی عشقته‌ اما همون کاهو و خیار شور و گوجه و سس عالی میشه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
مرسی عزیزم سئوالی داشتم صدات میزنم خدانگهدارفرشته ی زمینی👋👋👋

خواهش میکنم عزیزم. بله حتما صدام کن تا جایی که بتونم کمکت میکنم. خدا به همرات دوست عزیزم