2821
2789
عنوان

بارداری

129 بازدید | 31 پست

سلام سه روز به  موعدم موندی بی بی چک گذاشتم منفی شد با کلی علایم یعنی دیگه باردار نیستم

تعداد رای : 11
نظرسنجی
بی بی چک الان درسته
1
9%
بی بی چک درست نیست
10
90%
دشتمان گرگ اگر داشت،نمی نالیدیم   نصفی ازگله ی مارا سگ چوپان خورده  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه علائمی داری

ترشح دارم کمردرد گیجی خابالود زیر دلم خفیف درد میکنه همش یه سمت رحمم حس میکنم چیزی زیر دلم سفته انگار راحت نیستم یه جوری

منم اینماه خیلییی علائم داشتم .هفته دیگه موعدمه.ولی امروز گذاشتم منفی بود.

از همون تخمک گزاری تا الان بشدت زیر دلم و پایین کمرم درد دارم و سنگینه و تیر میکشه.گاهی یه تهوع خیییلییی خفیف دارم.سردرد،دندون درد،و یکسری علائم دیگه دارم که گفتنش جایز نیس.

منم اینماه خیلییی علائم داشتم .هفته دیگه موعدمه.ولی امروز گذاشتم منفی بود. از همون تخمک گزاری تا ال ...

خودم خیلی احتمال دادم باشم حالا تست منفی شد ناراحتم کلا یه درد یه طرفه تو تخمدان راستم دارم کیست و اینا ندارم زیر نظر دکترم

خیلی برای علائم زوده هنوز

خیلی شبیه پریودی هس ادم گیج میشه اما این درد پایین شکمو نداشتم قبل پری یا چند روز پیش یه لکه خون دیدم هیچوق قبل پری نمیبینم

خودم خیلی احتمال دادم باشم حالا تست منفی شد ناراحتم کلا یه درد یه طرفه تو تخمدان راستم دارم کیست و ا ...

منم حس میکردم باردار باشم

البتهههه من چهارسال جلوگیری داشتم و اولین بار بود اقدام کردم.و همچنین اینماه یه تست پاپ اسمیر دادم،میگم شاید نمونه گیری باعث شده رحمم منقبض باشه.هرچند که قبل از پاپ اسمیرم اینحور بودم تا حدودی.و الان دو هفته س از پاپم میگذره ولی همچنان همونجورم.توو تخمدانام و رحمم تیر میکشه و سنگینه زیر دلم.یکم راه میرم پایین کمرمو زیر دلم درد میگیره.

منم حس میکردم باردار باشم البتهههه من چهارسال جلوگیری داشتم و اولین بار بود اقدام کردم.و همچنین این ...

اره منم تقریبا اینطورم 

خیلی شبیه پریودی هس ادم گیج میشه اما این درد پایین شکمو نداشتم قبل پری یا چند روز پیش یه لکه خون دید ...

با لکی که دیدی بعید نیس باردار باشی.توکل بر خدا.

ان شاالله اگر صلاحه باردار باشی همین ماه.فقط صبر کن دو روز از موعدت بگذره بعد بیبی بزن