سلام بچه ها لطفا بیاین بگین واسه بارداری سریع چیکار کنم ؟ پارسال قرص کلومیفن زیر نظر دکتر خوردم باردار شدم ولی بارداری موچ تشخیص داد سقط کردم... یه دکتر بی نهایت خوب تو اصفهان معرفی کنین .تازگیا دکتر ندا مقتدری رفتم پودر گیاهی داد واسه فعال شدن تخمدانها.اسم پودر سین لِس هست و دو ورق قرص دو فاستون و قرص اسید فولیک ... لطفا هر چی بلدین بیاین بگین راهنماییی کنید.
خداروشکر.. علت چیه که با این قرصا زود ادم باردار میشه؟ منم پارسال یه دوره کلومفین خوردم سریع باردار ...
والا من قرص رو مصرف نکردم من ماه پیش فقط آمپول زدم واسه آزاد سازی که ازاد شد اما باردار نشدم حالا برای شوهرم قرص گرفتم من پریودام منظمه اما این ماه فقط 3 روز خونریزی داشتم
خداروشکر.. علت چیه که با این قرصا زود ادم باردار میشه؟ منم پارسال یه دوره کلومفین خوردم سریع باردار ...
تخمک هارو بزرگ میکنه باعث تخمک گذاری میشه.ن من سر پسرم پریودام نامنظم شد دیگه باقرص پریود میشدم ۲سالو۷ماهم اقدام بودم ک لترزول خوردم شکر خدا نی نن اومد
گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش
تاحالا سنو ندادین از وضعیته تخمکاتو رحمت؟پریودات منظمه شانست بیشتره
سونو دادم ولی چیزی نگفتن.پریودیام از سن بلوغ یکم نامنظم بود شدید نبود نامنظمیش ولی این چند وقته مرتبه .پس شما دکتر نرفتین خودتون همینطور خوردین؟ بعد از چند وقت اقدام باردار شدین؟