2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واااای ب هیچیش کار ندارما فقط بعضی از کلمه هاش خیلی رو مخه 😫😫😫دلم میخاد کاردیش کنم 🔪🔪

دقیقا. وقتی میگه ال لو حس میکنم نیم کیلو میذارم زمین

فردامون از امروز دیروزتره...

من تو ترکیه نگاه میکنم خواستید بگم 😂تقلب بدم 

خیلیییییی عقبید شما اینا ۲۰ ۳۰ قسمت جلوترن فکر کنم

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
اقا حالا اینو بگووو خیالم راحت بشه برم پز بدم بگم من میدونم چی میشه 😐😐😐

والا خودمم نمیدونم چن قسمتشو نتونستم ببینم دان میکنم نگا کنم یادم بنداز بگم 😂😂😂

فردامون از امروز دیروزتره...
اخی خیر ببینی زودتر میگفتی ...خب بدش چی میشه ایلدیز از کی حامله میشه.یکی از بچه های اینجا میگفت از ک ...

بچه هالیته به دنیا هم میاره خونه هالیت هم بزرگش میکنه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
سیب ممنوعه منظورته؟؟ فرکانس شبکتو بگو 

اره 

Fox