2777
2789
گفت از استرسه نه سرگیجه نمیگیرم ولی تکرر ادرار پیدا میکنم و پاهام سرد میشه

منم پاهام سردمیشه الانم سردشده 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه نگرانی ومیترسی یکی کامل بخوری نصفش بخور..وقتی میخوری گیج خواب نمیشی ؟؟؟

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
گفت از استرسه نه سرگیجه نمیگیرم ولی تکرر ادرار پیدا میکنم و پاهام سرد میشه

درد نداری تو قفسه سینه یا دستت ؟ من کل علایم بیماری قلبی رو دارم ولی دکتر میرم میگن قلبت مشکل نداره چیکار کنم الانم قفسه سینم یکم درد میکرد رانیتیدین خوردم بهتر شد ولی دستم یکم درد میکنه 

شما هم معمولا شبا اینطوری میشین؟چن سالتونه

من الان هفت هشت روزه اینجورشدم اصلا سابقه نداشته اره الان پاهام سرده بخصوص انگشتای پام من 23

درد نداری تو قفسه سینه یا دستت ؟ من کل علایم بیماری قلبی رو دارم ولی دکتر میرم میگن قلبت مشکل نداره ...

چرا تو دستم دارم.قفسه سینمم هر دم درد میکنه ولی احتمال میدم دردش از معدم باشه اخه رفلاکس معده هم دارم

من الان هفت هشت روزه اینجورشدم اصلا سابقه نداشته اره الان پاهام سرده بخصوص انگشتای پام من 23

هم سنیم منم دقیقا اینطوریم باید یه دکتر برم ببینم از چیه.وقتی اینجوری میشم نگران میشم😐

چرا تو دستم دارم.قفسه سینمم هر دم درد میکنه ولی احتمال میدم دردش از معدم باشه اخه رفلاکس معده هم دار ...

الان قرص بخور من باردار بودم دکتر بهم داده بود مواقع تپش قلب یدونه بخورم شما هم از این به بعد هر موقع تپش داشتی بخور 

هم سنیم منم دقیقا اینطوریم باید یه دکتر برم ببینم از چیه.وقتی اینجوری میشم نگران میشم😐

تواین سن بخدااین چیزاعجیبه برامون .....من ازشب یلدا یهواینجورشدم اره منم نگران میشم ولی همه بهم میگن مال هواست نگران نشو هیچی نبست دردقلب که الکی نیست ماا فکرزیاده

الان قرص بخور من باردار بودم دکتر بهم داده بود مواقع تپش قلب یدونه بخورم شما هم از این به بعد هر موق ...

اخه دکتر گفته بود روزی یه بار صبح خوردم میترسم الان سر خود بخورم ایرادی نداره ایا؟