2777
2789
عنوان

بخور زار

| مشاهده متن کامل بحث + 23875 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام دادم خوب بود، هفتشو نگیر برای کاری که داری میگی باید بخور زار بیست رو بگیری

همینجوریش یه بخور معمولیه و خطری نداره،ترکیباتش یه بخوره که پودر سبز رنگه،یه ترکیبی از گیاهای کمیاب و معطر خشک شده است همین، ولی برای موکل و این داستاناس. عکسشو دارم میخای میفرستم

خدایا تو همراه اول من باش
قبلا یکی توی گروهمون بود میگفت با بخور زار طلسم محبت زده و نتیجه گرفته و یجورایی راضی میزد تو میخای ...

اون دوستت الان هستش؟ میشه بیایی خصوصی چندتا سوال دارم

خدایا دل شکسته ام... به فریادم برس  
اون دوستت الان هستش؟ میشه بیایی خصوصی چندتا سوال دارم

خو اصلا حرف نمیزنی! میگمت بخور زار رو میخای چکار کنی : میگی یه کاری..! مگه میخایم کارتو بخوریم    

درخواست دوستی دادم اوکی کن

بخور زار رو یهودیا  و دراویش برای مراسم خاص استفاده میکنن.یه جور پودر که داخل آتش دان یا جایی که داغ باشه میریزن و دود میکنه.عقیده دارن که اون دود برای موکلین مهمانی میده و با عث جذب انرژی های مثبت میشه.البته توی ایران برای علوم غریبهو حل مشکل اختلاف زن و شوهر باهاش چیزایی مینویسن.

اینارو منم خوندم. میخام کسی که انجام داده باشه بیاد بهم بگه که چکار کرده یا نتیجه گرفته؟

من قبلا باهاش طلسم محبت زده بودم نتیجه اش میشه گفت خوب بود نامزدم خودش برگشت.البته اون موقع نامزدم بود چون الان همسرمه.   خخخخ

یه آقا بود توی نی نی سایت با بخور زار طلسمای زیادی رو آموزش میداد یه مبلغ ناچیزی هم میگرفت بذار آیدیشو پیدا کنم میفرستم به خصوصیت

توی ایران همه درحال تعارف الکی هستیم و بس

خب با صراحت بیا بگو میخام با بخور زار دعاوطلسم بزنم، بزنم یا نزنم؟

اینجوری بپرسی بهتر راهنمایت میکنیم تا توی لفافه حرف بزنی  

والا.... با این نوناشون     

دل به دل راه داره!!! بیخود کرده دلتون     

همسایمون با من خیلی دوسته،از ماجرای شوهرم بهش گفتم،اون گفت یه دعا یا طلسمی هست با ماهی و داخلش بخور زار میذارن  و خیلی تعریفش داد الان من دنبال اونم میخام بدونم جایگزینی برای بخور زار هست یا این بخور زار رو از کجا باید بخرم. من شهر سراب (آذربایجان شرقی) هستم، ما اینجا یکی دوتا مغازه عطاری بیشتر نداریم،یکیشون که اصلا بخور نداشت اون یکی هم گفت بخور زار گرونه نمیارم! .لطفا اگر کسی چیزی میدونه به منم بگه ببینم میشه جایگزینش چیز دیگه ای بذارم یا خودم بخور زار درست کنم

من قبلا باهاش طلسم محبت زده بودم نتیجه اش میشه گفت خوب بود نامزدم خودش برگشت.البته اون موقع نامزدم ب ...

من یه کتاب قدیمی مربوط به طلسمهایی که با بخور زار و بخورات دعانویسی میزنن دارم. داخل نحوه تبدیل اسمها رو به اعداد و حروف یاد داده، فقط مشکل من بخور زار و بخور بحری هستش. من اینجا مغازه ای که داشته باشه سراغ ندارم و مجبورم خودم درستش کنم. میخام بدونم چطوری میشه بخور زار و بخور بحری رو ساخت .

شوهرم یه مدته کامل بی توجهی میکنه،میخام با بخور زار یه محبتی درست کنم بلکه بچسبه به زندگیمون.الان وا ...

طلسم محبت با بخور زار بیست رو با دستای خودت برای شوهر انجام بده فقط حواست باشه هر زمانی نباشه. توی نت چک کن زمانهای قمر در عقرب این کارو نکن جواب نمیگیری اما زمان درست باشه تاثیرش خوبه

این نیز بگذرد