2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 39 پست
عزیزم لطف داری ..فکر کنم بازم خرابکاری کردم صبح ......خودت ببین اگه دوست داشتی صفحه ۳ نوشتم  ...

خوندمش 

به نظرم احساساتی بیشتر

ولی به نظرم صبحا سر و صدا نکن بیدار شه گناه داره ولی اگه خوابش سبکه بیدار میشه ایده خرس به نظرم خیلی باحاله 😄 خیلی از کسایی که گفتن لوسی خودشون یا طلاق گرفتن یا با شوهرشون مشکل دارن این محبتا براشون عجیبه یا حسودن یا کلی دلیل دیگه 

بعد اینکه خیلییییی نظر دیگران برات مهمه که این خیلی اشتباهه 

اعتماد به نفس داشته باش و رو چیزی که عقلت میگه درسته وایسا، مردم چیز زیادتری از تو نمیدونن که خیلی برات مهم باشه نظرشون 

اگه صلاح میبینی پیش یه مشاور برو کمکت کنه یا کتابای اعتماد به نفس بخون 

امضاتم پاک کن تو هر جور هستی به دیگران ربطی نداره 

عرضی نیست...
خوندمش  به نظرم احساساتی بیشتر ولی به نظرم صبحا سر و صدا نکن بیدار شه گناه داره ولی اگه خوابش ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی عزیزم😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

بله حق با تو‌من الان زیادی احساساتی شدم ....اصلا درست نبود برای کسی تعریف کنم ☺

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از وقتی که گذاشتی عزیزم😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹 بله حق با تو‌من الان زیادی احساساتی شدم ....اصلا د ...

چاکریم 😍✋

آره بابا اینجا از زندگیت تعریف نکن چرت و پرت زیاد میشنوی اصن فاز شوهر ستیزی عجیبی هست

عرضی نیست...
حتما مصلحتت بوده  اصلا ناراحت نباش  هنوز فرصت زیادی داری  چرا نمیدونی چرا ؟ آگاهی ...

چی بگم والا ،دوسه تاش و مامانم همون اول رد کرد ،این اخری رو هم خودم رد کردم ،روی صحبتم بااخریه 😔دو دل بودم کاااملا 

خب سنت کمه چ عجله ای داری

والا اطرافیان یجوری برخورد میکنن که انگار خیلی دیره 😔خودم که خیلی میترسم ،شما دعا کن برام ،

شرایط خونمون هم درست حسابی نیست . ....

والا اطرافیان یجوری برخورد میکنن که انگار خیلی دیره 😔خودم که خیلی میترسم ،شما دعا کن برام ، شرایط ...

اشتباه نکنی یه موقع عاقلانه انتخاب کن

کاری به حرف بقیه نداشته باش

این بقیه دو روز دیگم زندگیت عالیم باشه بازم حرف میزنن

دو دل بودن یعنی نه دیگه با خودت که تعارف نداری

تا دلت یکدله نبود ازدواج نکن 

بخاطر شرایط بد خونه پدری ازدواج نکن 

برای فرار از مشکلات ازدواج نکن 

ازدواج خودش به اندازه کافی چالش هست 

حالا تازه عضو شدی یکم بیشتر تاپیکا رو بخونی با مشکلات متاهلی بیشتر آشنا میشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خوب فک کن بحث یه عمرزندگیه.....

درسته ،ولی خیلی ناراحتم ،چرا یه نفر خوب عاشق من نمیشه ،یااینکه یه نفر بیاد که مورد قبولم باشه از همه لحاظ😔هممممممیشه از همه چی عقب بودم ،کنکور ،درس ،دانشگاه ،کلی تلاش کردما ولی عقبم ،😔😔😔😔😔