2821
2789
عنوان

طعم عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 23 پست
خدا ک فراموشت نمیکنه عزیزم... دلیل مخالفتشون چیه؟

مغازه داره با درامد خوب ولی اینا نمیپسندن کارشو میگن باید دولتی باشه
از طرفیم رفتن تحقیق ی عده دروغگو بد باباشو گفتن
درحالیکه باباش خیلی ادم خوبیه
خانواده مذهبی هستن
4 تا عروس اوردن اگه بد بودن چرا بهشون دختر دادن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مغازه داره با درامد خوب ولی اینا نمیپسندن کارشو میگن باید دولتی باشه از طرفیم رفتن تحقیق ی عده دروغگ ...

چه بد عزیزم... دست نکش از عشقت... بمون ب پاش... بالاخره مجبور میشن قبول کنن‌... چن سال دارین هر د‌و؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چه بد عزیزم... دست نکش از عشقت... بمون ب پاش... بالاخره مجبور میشن قبول کنن‌... چن سال دارین هر د‌و؟

من 21 اون 29

من میدونم با اون خوشبخت میشم و با غیر این بدبخت اما کسی نمیفهمه
از طرفیم امتحانای دانشگاهمه از طرفی دلم از طرفی فشار و مخالفت
هرروز از استرس ی چیزیم میشه
توروخدا همتون دعام کنین
انشالله توام به خواسته قلبیت برسی و خوشبخت شی

من 21 اون 29 من میدونم با اون خوشبخت میشم و با غیر این بدبخت اما کسی نمیفهمه از طرفیم امتحانای دانش ...

چقدر مثل منی... منم ۲۱ سالمه... رضای منم ۲۹ سالشه... منم نزدیک امتحاناتمه... ذهنم درگیره... دارم کم میارم... امیدوارم همه عاشقا ب عشقشون برسن... خیلی سخته تحمل چنین وضعیتی واقعا

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چقدر مثل منی... منم ۲۱ سالمه... رضای منم ۲۹ سالشه... منم نزدیک امتحاناتمه... ذهنم درگیره... دارم کم ...

اره چقدر شبیه همیم
عشق من اقدام ب خواستگاری کرده الان وضعیت پیچیده س دعا کن برام زهرا جان
انشالله به حق علی اصغر سال بعد این موقع کنار عشقت باشی

اره چقدر شبیه همیم عشق من اقدام ب خواستگاری کرده الان وضعیت پیچیده س دعا کن برام زهرا جان انشالله به ...

عزیزم چشم برات دعا میکنم حتما... دیروز ی روشی رو امتحان کردم... برا فرشته عشق نامه بنویس و عشقتو ازش بخواه... بذار لای قران... امیدوارم جواب بده... انشالله تو هم هر چه زودتر تاپیک رسیدن ب عشقتو بزنی گلم...