2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهممت و کاملا درکت میکنم 

مخصوصا حس انتظاری که میکشی رو و شدیدا میفهم چ حسی داری چون منم تجربش کردم

ولی پیشنهاد میکنم زیاد با مادرش در ارتباط نباش 

احترامتو حفظ کن ولی سعی کن زیاد طرفش نری 

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
خیلی خوب داشتی میرفتی جلو تا با اکانت فیک وپیام ب مادر همه چیو خراب کردی عزیز شیرین ومهربون وخوش ب ...

اره چشم همینکارو میکنم اون اکانت فیک که کلا الکیه خیلی معمولیه منم فقط پستا و استوریاشو میبینم خیلیم فالوور داره حدودا 3000 تا ، به مادرش پیام نمیدم که ، اون خودش پی ام میده

ببین گلم اگه واقعا بخوادت حتما میاد خواستگاریت. ولی انگاری پسره یه کار نیمه تموم داری که صبر کرده. مادره هم این جوری تو رو نگه داشته واسه پسرش . که یه موقع نپری بری رو بوم یکی دیگه بشینی. پس تو هم صبر کن

شما با موقعیتی که دارین موردپسند خیلیا هستین، سعی کنین به اونا به چشم یه گزینه نگاه کنید نه بیشتر، فکر کنم اونا به شما هم همینطور نگاه میکنن 

إنني لا أخبر أحدًا بك ، لكنكَ تفيض من عينايْ 🪐
سخته ولی چشم ممنون گلم    

اینم خوبه که از طریق همون واسطه یا کس دیگه غیر مستقیم بفهمن خواستگار داری، اینطوری اگه گزینه جدی باشی براشون دست میجنبونن

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤