من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
شوهرم چند ماه از من کوچیکتره.وقتی ازدواج کردیم ۲۳سالش بود اما همونموقع هم به اندازه چند تا مرد ۳۰ ساله غرت داشت و زحمت میکشید.نمیذاره حسرت چیزی به دلمون باشه.خیلیم قربون صدقه من و بچه ها میره.همیشه هم پرانرژیه وقتی از سر کار میاد با اینکه کارش سنگینه ولی اصلا خسته نیست چون جوونه و پرانرژی.قبلنا میگفتم کاش از خودم بزرگتر بود اما وقتی میبینم بعصی مردا ده سالم بزرگترن اما رو خانواده ونیازهای خانوادش غیرت نداره پشیمون میشم از فکرم.مخصوصا اینکه الان که شوهرم وارد سی سالگی شده یه خورده از انرژیش کم شده پس همون بهتر که مردم جوون باشه نه میانسال و بی شور و شوق😎
منم دوس دارم ازم بزرگتر باشه.ولی حیف این آقا ازم کوچیکتره فقط مشکلم باهاش همینه وگرنه همه چی اوکیه
من همسرم 2 سال کوچیکتره...ولی همیشه رفتاراش جوری بودهکه فکر نکردم من بزرگترم....بستگی به عقل و شعور و شخصیت طرفت داره
زیباترین جمله ای که در کل عمرم خوندم...حدیث مولا علی (ع) هست:دشمن ترین دشمن تو نفسی است که در درون توست...تو زندگی از هیچ کس به اندازه خودم ضربه نخوردم
شوهرم چند ماه از من کوچیکتره.وقتی ازدواج کردیم ۲۳سالش بود اما همونموقع هم به اندازه چند تا مرد ۳۰ سا ...
شوهرمن جوونه خيری ازش نديدم ربطی به سن نداره ربط به غيرت ومردونگی داره
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر در تاریخ (2020/02/02)باهمسرمدر هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀 👸✌
زیباترین جمله ای که در کل عمرم خوندم...حدیث مولا علی (ع) هست:دشمن ترین دشمن تو نفسی است که در درون توست...تو زندگی از هیچ کس به اندازه خودم ضربه نخوردم
(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر در تاریخ (2020/02/02)باهمسرمدر هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀 👸✌
خوبه پس عشق و عاشقی بوده اینجوری براتون راحت تره☺☺