چحوری قفل کنم تایپکو؟؟
جن هم موجوداتی هستند میتونن طی الارض کنن انسانها هم میتونن ولی خب باید ریاضت بکشن در حالت عادی کاری ب ما ندارن مگه خودتون بخوایید یا احمق براتون دعا بنویسه
اینکه خودتون بخوایین یعنی برین احضار کنین و خیلی بترسین و... چون ترس جذبشون میکنه
اگه حس کردید هر لحظه دارن اذیتتون میکنن یه ایه از قران بخونید اتیش میگیرن و مجبور میشن سریع دور بشن ولی خب اگ بترسید فایده ای نداره زیاد ما دورمون ی هاله دفاعی داریم این هاله با نماز تقویت میشه تا وقتی نماز بخونین مشکلی واستون پیش نمیاد
اگ کسی براتون دعا نوشته کارایی ک برای دور کردنشون هست نماز خوندن گذاشتن سوره ی بقره در قران قبل غذا بسم الله گفتن قبل از لباس پوشیدن بسم الله گفتن یا تصور اینکه خونه ی شما پر هستش از انرژی های سفید نورانی
من یادمه ک پسر خالم جن زده شده بود و ب همین خاطر مرد من سر نماز اون جن رو لعنت میکنم تو قنوت و میگم خدایا پسر خاله ی من از من ک بیشتر مذهبی بود چرا همچین کردی....
شاید باورتون نشه همون موقع قشنگ اول بوی گوشت گندیده حس کردم بعدش سیاهی دیدم ک اومد جلوم و رفت قشنگ دیدمش و حس کردم یجورایی سوخت....
وایستاده دستشویی کردن معلم زیستمون میگفت خوبه ولی خب ممکنه باعث تسخیرتون بشه
بعضی از جنها حتی نمیدونن دین وجود داره میگن جنی یکیو تسخیر کرده بود بعدش برای شحص قران میخونن و جنه میاد میگه چ صدای قشنگی و حتی اسم خودشو محمد میذاره
من الان ماهاست تقریبا دارم راجبشون تحقیق میکنم و هیچ اتفاقی برام نیفتاده پس شمام مطمئن باشید تا وقتی با خدا باشید هیچ طوریتون نمیشه