2777
2789
عنوان

حرکت جنین

331 بازدید | 62 پست

سلام خانوما من هفته35بارداریم،بچه تو شکمم از دیروز صبح حرکتش زیاد شده مخصوصا نافم رو زیاد فشار میده و اطرافش،شب که بیدار شدم دیدم بازم همونجوری حرکت میکنه،نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نیست خستشه داره خستگی در میکنه ،نی نی منم هر شب از ساعت ۹تا ۱۱بیداره محکم لگد میزنه یا شکممو فشار میده،وقتی خودشو زیر شکمم جمع میکنه دیگه واویلا 😄

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

خوبه که من هفته ۳۷ هستم از دیروز خیلی یواش حرکت میکنه دارم سکته می کنم

معمولا میگن حرکت کم میشه ماه آخر به خاطر جای تنگش،چند جا خوندم اگه زیاد شد باید بررسی شه،از بند ناف میترسم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
میگن آخه حرکت زیاد باشه باید بررسی شه

نه عزیزم ربطی نداره یه روزایی امکان داره اصلا هم حرکت نکنه و یه روزایی جنب و جوشش بیشتره، حالا باز دلت میخای آروم بگیره یه سونو بده، ضرر نداره ک

💗💗💗
چیزی نیست خستشه داره خستگی در میکنه ،نی نی منم هر شب از ساعت ۹تا ۱۱بیداره محکم لگد میزنه یا شکممو فش ...

آره جمع کردن هم داره شکمم سفت میشه،چون اکثرا دور نافمو فشار میده از بند ناف میترسم

نه عزیزم ربطی نداره یه روزایی امکان داره اصلا هم حرکت نکنه و یه روزایی جنب و جوشش بیشتره، حالا باز د ...

نمیدونم والا یکمم وقتی فشار میده حالت تهوع دارم،من ترسم از بند نافه

معمولا میگن حرکت کم میشه ماه آخر به خاطر جای تنگش،چند جا خوندم اگه زیاد شد باید بررسی شه،از بند ناف ...

آخه همینها رو راجع به حرکت کم هم میگن، هرکی هم یه چیزی میگه، حالا نمیدونم صبر کنم تا چهارشنبه که وقت دکتر دارم یا برم بیمارستان

از اول حرکاتش بیشتر بود؟

نه زیاد معمولی تقریبا یکی دوهفته پیش کمتر شده بود از دیروز بیشتر شده