2777
2789
عنوان

کرمانشاهیا

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 19 پست
اخه عزیزم گیرنده هم کلی هزینه میکنه هزینه ivfو دکتر و تازه هزینه های اجاره دهنده هم جدا.بعد به نظر ش ...

آره میدونم هزینه ها بالاس.آره سی میلیون واسه نه ماه بارداری و دست آخر بچتو تحویل کسی دیگه دادن خیلی کمه.اصلا این چیز قیمت نداره.نمیشه گفت چقدر پول ارزششه.درسته که بچه یکی دیگس اما همینکه ۹ ماه باهاته خیلی سخته بعدا جدا شی.😢موفق باشی گلم

شرط چاقو مُرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان تهران و بقیه شهرا بیشتر میدن مثلا ۴۰ تومن ماهی یه تومنم من دیدم که میدن

استثنا هست.اما قیمتی که تو کانالهایی که دست واسطه هاست برای تهران ۳۵ ماهی ۵۰۰ میگن برای شهرستان هم ۳۰ نهایتش. دوتا مورد هم معرفی کردن یکیشون ۲۵ میخواست اونیکی ۲۸ اما من ترجیح میدم اگه بیشتر هم بدم با واسطه کار نکنم خودم اول اون فرد رو ببینم بعد انتخابش کنم

استثنا هست.اما قیمتی که تو کانالهایی که دست واسطه هاست برای تهران ۳۵ ماهی ۵۰۰ میگن برای شهرستان هم ۳ ...

عزیزم من پستتو نگه میدارم و به یکی از آشناها که شرایطشو داره پیشنهاد میدم اگه قبول کرد خبرتون میکنم درخواست دوستیمم قبول کن

آره میدونم هزینه ها بالاس.آره سی میلیون واسه نه ماه بارداری و دست آخر بچتو تحویل کسی دیگه دادن خیلی ...

خوب بهرحال این یه معامله ست که دوطرف سود میبرن من بچه دار میشم طرف هم مشکلش حل میشه حالا وقتی همه چیز خوب پیش بره مطمئنا منم براش جبران میکنم مبلغ بیشتری بهش میدم که راضی باشه