خانما من تو تایپیک قبلم گفتم مشکلاتی که با خونواده شوهر دارم و قهری و جاری حسود دارم که مدام اینجاس منم با خونواده حسود زندگی میکنم همشون باهام مشکل دارن و بظاهر خوبن خلاصه فردا به شوهرم گفتم جشنو باهم بگیریم بنظرتون کار خوبی میکنم یا قراره اذیت بشم؟؟؟دنبال اینن بهم تیکه بندازن یا طلاق بگیرم یا با شوهرم دعوام بشه منم گفتم بزار جشنو پایین بگیریم بدونن جدا نمیشیم و چششون در بیاد حالا باوجود قهر پیشنهاد بدین چجور رفتار کنم اعتماد بنفس ندارم بسکه استرس دارم اذیتم کنن و من باردارم میخوام یجور باشه بهم خوش بگذره و بفهمن جدا نمیشیم
تنهایی بگیرین خب،اخه ما شرایط خونوادتونو نمیدونیم ولی تنهایی بگیرید بهتره
میخوام ولی حس میکنم به شوهرم خوش نمیگذره خصوصا وقتی سوپرایزم لو رفت میخوام چششون کور بشه جدا نمیشیم جاریم خیلی عوضیه علکی خودشو تو همه جا فرو میکنه فاطی میکنه میخنده بالا پایین میپره تا من کوفتم بشه توجهه همرو جلب کنه نمیدونم چجور بزنم تو پرش بشینه سرجاش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هربار که به شوهرت نزدیک شد یه عزیزم بنداز پشت اسم شوهرش😁😁 تو هم حرص بده ببین نقطه ضعفش چیه ...
شوهرش زن ذلیله باهم دعوایی هستیم بخاطر زنش جواب سلامم رو هم نمیده و پشتم حرف در اوورده ولی با شوهرم توافق کردیم بیخ هم بشینیم و عشقمونو بروز بدیم چششون در بیاد و همش بخندیم و شلوغش کنیم نمیدونم چجور موفق میشم تاحالا اینکارو نکردم چون اجتماعی نبودم سیاست ندارم بدم بیاد از کسی نمیتونم تحمل کنم
فقط جاریم نیست عمم هم هست که میشه مادر شوهرم کلی بهم فحاشی کرده تهمت زده و ما باهم قهریم من میخوام ب ...
پس شوهر پسرعمته.عزیزم ببین تو فردا فقط باید ریلکس باشی و حسابی به خودت برسی و نشون بدی درکنار شوهرت واقعا خوشحالی و بی قرارین تا زودتر نی نی تونو بغل بگیرین.
هربار که به شوهرت نزدیک شد یه عزیزم بنداز پشت اسم شوهرش😁😁 تو هم حرص بده ببین نقطه ضعفش چیه ...
میخوام گرگ باشم تو بگو تزیین میکنم بخودم میرسم چجور رفتار کنم اول عمم چشش در بیاد اخرین بار بهم گفت هرزه گفت بچرو بنداز به شوهرم میگفت طلاقش میدی از لجم شوهرمو میفرستاد با جاریم کمکش کنن میخوام یجور برخورد کنم لال بشن نه بتونن تیکه بارم کنن نه بهم بد بگذره چون اشتی نیستیم قراره فردا انگار ن انگار دور هم باشیم و پدر شوهرمم از سفر میاد طبق معمول جاری چاپلوسم میخواد بیاد خیلییی چاپلوسه خواهر شوهرمم با شوهرم دعواس اصلا ادب نشده احترام نمیزاره به ما که بزرگتریم و بااون جاریم که عممو یه فصل قبلا زده و جاریمم زده بااون خوبن من بدم
بلد بودن نمیخواد.بیدار شدی برو دوش بگیر ،یه آرایش ملایم خوشگل بکن،یه لباس خوشگل بارداریتو بپوش ،آهنگ ...
اره باید این کارو کنم بنظرت عمم این کارارو کرده باهاش گرم بگیرم یا سرسنگین باشم حدشو بدونه که باز تکرار نکنه ؟! اخه تهمت شرف زد و معذرت خواهیم نکرد عذابم داد
عزیزم تو احترام خودتو بزار نشونه بزرگیته وقتی احترام میزاری، بعد من عمم اگ مادر شوهرم باشه بم حرف بد ناموسی بزنه با لبخند میگم ممنون من برادرزاده شمام ب عمم میرم