2777
2789
عنوان

شماهم شوهرتون‌میخوابه دلتون براش می سوزه؟؟😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 118 پست

بله# _ به _مرد_ ازاری😂😂😂

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا انقد که لجم میگیره ازش بعضی وقتا احساس میکنم تف ک بکنم خالی میشم

این لجبازیا اگه میرفت کنار خیلی از رابطه ها عالی میشدن

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
بعد ک رفت خودم تا هر وقت ک دلم خواست میخابم 😞😞

دلم ب حال همسرتون سوخت،از این ب بعد بذارین زودتر بخوابه.

شما خودت دوس داری وقتی تازه از بیرون برگشتی و یه عالمه فعالیت داشتی یه نفر بهت گیر بده استراحت نکن و نخواب ک چی؟من حوصلم سر میره.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
نمیدونم والا تازه مغزم میگرده میگرده ببینم من با طرف چه برخوردای بدی داشتم ،همش جلوی چشمم میاره😏😥

😂😂😂😂😂عین من

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
اره منم همینطورم سرکار ک میره میاد خیلی خسته س خیلی اونوقت من بهش گیر میدم ک نخواب حوصلم سر میره تا ...

اخ اره منم اینطوریم☹☹ 

دلم ب حال همسرتون سوخت،از این ب بعد بذارین زودتر بخوابه. شما خودت دوس داری وقتی تازه از بیرون برگشت ...

اخه ما از هم دوریم هنوز عروسی نکردیم نامزدیم من چن روز میرم پیشش  دوس دارم بیشتر باهاش وقت بگذرونم وقتی میخوابه واقعا دلم براش تنگ میشه 😭😭

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
اخه ما از هم دوریم هنوز عروسی نکردیم نامزدیم من چن روز میرم پیشش  دوس دارم بیشتر باهاش وقت بگذر ...

عزززیزززم،ان شاءالله زودتر عروسی بگیرین و برین زیر یه سقف🌸

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»