2777
2789
عنوان

باشکوه 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
@باشکوه     عزیزم شما از کاربر @مهناز۹۹۹۹ خبر نداری؟ دوستمون نگرانه

آبجی بدون اینکه خبر بدن لغوکاربری کردن ودیگه توسایت نیستن.راستش دلم براش تنگ شده.کاش سرقولش میموند وازسایت نمیرفت.از یکی ازدوستانم پرسیدم ایشونم خبرنداشتن.🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست @باشکوه     @مهناز۹۹۹۹  هم نیس😢😢  منم دنبالشونم ....

عزیزدلم بیخبرازسایت رفت.خیلیییی گل ومهربون بود

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
هست  عشقه باشکوه  @باشکوه    

🤩🤩🤩🤩😍😍🥰😍😘😘😘فدایییییییییی دارییییییییی آبجی نازم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

عزیزدلم بیخبرازسایت رفت.خیلیییی گل ومهربون بود

اره خیلی....

اخرین بار به شما چی گف ؟ حالش خوب بود ؟ 

من آیدی تل گ رامشو دارم 

ولی دیگه ت ل گ رام نمیرم 

گفتم اینجا بیام پیداش کنم ک از وقتی اومدم دوباره اینجا 

دیدم نیس 

اگ خبری ازش گرفتی منو لطفا در جریان بذار 💋💋

آره الان دیدم خداروشکرررر دو روز فکر کنم نبود خیلی نگران شدم واقعااااا عشقه💙

قربونت برم آخه من 🤩😍😘🥰نمیدونم پاداش کدوم کارم هستی.به بزرگی خداقسم انقدرررررررررربابت وجودت خوشحالم وافتخارمیکنم که حدنداره.باتمام قوا مهرت توقلبم ثبت شده.حتی وقتی توسایت نیستم هم بیادتم.اون دوروزبخاطرسرماخوردگی دارومیخوردم که خواب آوربودن نتونستم بیام سایت ولی تواون حال دلم پیشِ همتون بود.الهی خیرببینی که شادی بیحدوحسابییییی رو توقلب ودلم جاری کردی.الهی چندین برابر این شادی وحس خوب به دل وجونت بزودی زوووود جاری بشه.الهی آمین🌹🙏الهی بینهااااااااایت شکر بابت وجودت😘😘ازراه دورصورت ماهت رومیبوسم😘😘😘

نه هستن منو امشب لایک کردو جوابم دادن‌عشق منه @باشکوه   💚❤🧡💛

😍😍🥰😍🥰🤩🤩🤩😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🌹🌹🙏نفسمییییییی آبجی مهربونم😘😘😘الهی همیشه شادوسلامت وخوشبخت وثروتمندباشی.الهی آمین🙏🌹

اره خیلی.... اخرین بار به شما چی گف ؟ حالش خوب بود ؟  من آیدی تل گ رامشو دارم  ولی دیگه ...

آخرین باربعدازتاپیکی بود که زده بوددرمورداینکه دلش گرفته بودبابت چندنفر و...که من وچندنفرازدوستان توتاپیک دیگه پیام دادیم که نرو وبمون .گفت باشه نمیرم بخاطر شما دوستان.ولی نمیدونم بازم چیزی شد که بدون خبررفت یانه.بجز سایت هم راه ارتباطی دیگه ای باهم نداشتیم.عزیزدلم نگران نباش.به امیدخدای مهربون هرجاهست شادوسلامت باشه.من الان دوباره ازدوستان میپرسم.اگرخبری شد چشم حتما میگم😘😘😘🌹🌹🌹

قربونت برم آخه من 🤩😍😘🥰نمیدونم پاداش کدوم کارم هستی.به بزرگی خداقسم انقدرررررررررربابت وجودت خوشح ...

الهی فدات شم که تا این حد ماهی چقدر قشنگه داشتنت نبینم بیماریتو الهی که هر چه سریعتر خوب خوب بشی مواظب خودت باش ما بهت نیااااز داریم😘😘😘

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
آخرین باربعدازتاپیکی بود که زده بوددرمورداینکه دلش گرفته بودبابت چندنفر و...که من وچندنفرازدوستان تو ...

عریزم میدونی من کی ام ؟ 

بهت میگم شاید یادت بیاد

یادته یه مدت همش میگفتم ک من و پسرعمو همو میخایم و اینا ولی خانواده مخالفت میکنن و خاستگار دارم و همه میگن قبول کنم ؟ 

اسم کاربری قبلیم نیلوفر بود

الهی فدات شم که تا این حد ماهی چقدر قشنگه داشتنت نبینم بیماریتو الهی که هر چه سریعتر خوب خوب بشی موا ...

خدانکنه عزیزترینم.الهی سالین سال عمرباعزتوسلامتی وشادی وخوشی وثروتمندی وآبرومندی وپرازعشق ومهرومحبت داشته باشی .الهی آمین🌹🙏😘😘😘قربونت آبجی خوشقلبم🤗خداروشکربادعای خالص ونابتون خوب خوبم.😘😘😘🤗😁چشمممم مواظبم.لطفا شماهم هم مراقب عزیزدلِ من باش که یه دنیاااااااااا وجودش وخاطرش برام عزیزومهمه.🙏🌹💖💖💖💖💖💖جات اینجاست💖

عریزم میدونی من کی ام ؟  بهت میگم شاید یادت بیاد یادته یه مدت همش میگفتم ک من و پسرعمو همو می ...

آره یادم اومد🤗خوبی عزیزدلم؟🤗مرسی که خودت رو معرفی کردی.دوستای آبجی مهناز برای من مثل خودش عزیزودوستداشتنی هستن💖🌹

آره یادم اومد🤗خوبی عزیزدلم؟🤗مرسی که خودت رو معرفی کردی.دوستای آبجی مهناز برای من مثل خودش عزیزودوس ...

قربونت عزیزدلم خوبم ❤ خودت خوبی؟ 😍

من با اون خاستگارم .. الان یک ماه و چند روزه که عقد کردم 😊😅 پسرعمو ی انتخاب اشتباه بود و اصرار داشتم .. مامان بابامو اذیت کردم فقط .. الان خدا روشکر .. راضی ام .. هیچکی کامل نیس ولی بازم خدا رو شکر 

فدات عزیزم خودت خوبی ک منو خوب میبینی❤❤

خوشحال شدم پیدا کردم دوباره 💋

قربونت عزیزدلم خوبم ❤ خودت خوبی؟ 😍 من با اون خاستگارم .. الان یک ماه و چند روزه که عقد کردم 😊😅 پ ...

الهی خوشبختی وعشقتون وعلاقتون پایدار باشه وهرلحظه بیشتروبیشتربشه.الهی آمین🙏🌹الهی هرروزتون عالیترازروزقبلتون باشه.الهی آمین🙏🌹

خیلییییییی خوشحال شدم که خبرخوشبختیت رودادی.الهی همیشه خوشخبرباشی.الهی آبجی مریمِ مهربونم خیرببینه که مثل همیشه بانی خیرشد.منم خوبم خداروشکر🤗

باباهاومامانها موجودات فوق العاده مهربون وخوشقلبین.مطمئن باش که به وجودت افتخارمیکنن ومطمئن باش که بینهااااایت بابت خوشبختی وخوشحالی وعاقبت بخیریت شادن چون دعای اصلیشون همین بوده وهست وخواهدبود.الهی عمری باعزت وسعادت وسلامتی سالیان سال داشته باشن وسایشون بالاسرت باشه وتوضیافت حجشون محبتشون روجبران کنی.🙏🌹😘😘😘😘🤩🤩🥰😍😊🌹🌹🤗🤗