2777
2789
عنوان

حالم بده 😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 91 پست
اخه چجوری منتقل شده ب شما دوتا  ؟  وای چه مریضی هایی ادم میترسه 😔

نفهمیدم... 

اره ویروس بدیه اگر جلوش گرفته نشه... 

اول اینکه سیستم دفاعیه بدنو ضعیف میکنه 

دوم اینکه اگر عود کنه و فریز نشه، زیاد میشه و کل الت تناسلی پر میشه ازش ... 

تو خانوما هم اگر عود کنه و زیاد بشه خصوصا دهانه رحم خیلی خطرناکه 

خداروشکر که ما زود فهمیدیم 

حتی دکترم به من گفت چون زیر ۲۵سال بودی واکسن روت ممکنه جواب بده و ویروسو ضعیف کنه ...

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
نه واسه من در نیومد  حتی تو پاپ اسمیرمم سالم بودم  رحم و دهانه ی رحمم پاک پاک بود  ...

امروز چسبیدم به تاپیکهای شما  

عزیزم از کجا متوجه شدی زیگیل دارید؟خودت داشتی یا همسرت؟

من یمدت توهم زیگیل داشتم ...عفونت شدید گرفتم اطراف واژنم پرز پرز شد فک کردم زیگیل ....دکتر گفت پاپیلوماتوز هست وزیگیل نیست ....نیاز به نست نداری اما به اصرارخودم پاپ اسمیر و تست اچ پی وی دادم هردو تاش منفی بود ....

مال شما چرا تست اچ پی وی که مثل پاپ اسمیر هست ندادید؟تشخیص اچ پی وی با خون نیستا 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم...  اره ویروس بدیه اگر جلوش گرفته نشه...  اول اینکه سیستم دفاعیه بدنو ضعیف میکنه ...

فقط ازطریق جنسی منتقل میشه درسته؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
امروز چسبیدم به تاپیکهای شما     عزیزم از کجا متوجه شدی زیگیل دارید؟خودت داشتی یا همسرت؟ ...

😂😂😂😂😂😂 از دست تو 

من خودم‌ضایعه ی پوستی ای نداشتم 

اما همسرم داشت و هی بزرگ و زیاد شد 

شک کردم رفت دکتر گفت که بلههه زیگیله تناسلیه و گفت چون ویروس هست حتما منم دارم 

منم رفتم پاپ اسمیر دادم‌سالم بودم اما تست hpv که دادم‌فهمیدم بلههه تو بدن منم هست اما هنوز تو دوره ی کمون هست واسه همین عود نکرده (۳_۴ سال ممکنه تو دوره کمون بمونه و شما نفهمی و هیچ ضایعه ای نداشته باشی) 

بعدش که جوابش اومد فهمیدم‌از نوع ریسک بالاشو دارم و دکتر برام دستور نمونه برداری از دهانه رحم داد 

که جوابش خوب بود و خداروشکر چون زیر ۲۵ سال بودم برام واکس گارداسیل تجویز کرد و دوتا قرص داد و گفت سالی یکبارم باید پاپ اسمیر بدم 

والا دقیق یادم نیست که فقط امراه پاپ اسمیر hpv دادم یا ازمایش خونم دادم یا نه اما ذهنم ازمایش خونم هست 🤔

😂😂😂😂😂😂 از دست تو  من خودم‌ضایعه ی پوستی ای نداشتم  اما همسرم داشت و هی بزرگ و زیاد ...

نمونه برداری ازرحم منظورت تست پاپ اسمیر هست یا کولپوسکوپی یا تست اچ پی وی ؟

از طریق تماس پوست  بله 😔

منو همسرم رابطه نداشتیم اما قبلا یمدت تو بیمارستان بودم یه خانم زیگیل زیااااد داشت میخاست زایمان کنه دستم بهش خورد ...ازاونموقع توهم زدم

دکترا میگن فقط پوست آلت به آلت هست وازطریق دست منتقل نمیشه...همینطوره واقعا؟

نمونه برداری ازرحم منظورت تست پاپ اسمیر هست یا کولپوسکوپی یا تست اچ پی وی ؟

کولپوسکوپی 

خیلیم درد داشت 😣😫

😂😂😂😂😂😂 از دست تو  من خودم‌ضایعه ی پوستی ای نداشتم  اما همسرم داشت و هی بزرگ و زیاد ...

من از طریق پاپ اسمیر تست اچ پی وی دادم منفی شد یعنی درسته دیگه؟یا باید خونم بدم خخخخخخخخخخخخخ

ازطریق خون اصلا نمیشه نوعشو تشخیص داد فقط از طریق تستی که مثل پاپ اسمیر هست برای نوعش

اصلا خون نشنیدم تاحالا ..

منو همسرم رابطه نداشتیم اما قبلا یمدت تو بیمارستان بودم یه خانم زیگیل زیااااد داشت میخاست زایمان کنه ...

من فک کنم قبلش همسرم... 

اما برام‌مهم‌نبود هیچوقتم باهاش دعوا نکردم چون میدونم‌ و مطمئنم از لحظه ای عقد کردیم‌به هیچکس حتی نگاه هم‌نکرده... 

من از همسرم‌هم زیگیل تناسلی گرفتم هم‌تبخال تناسلی... 

اره عزیز همینطوره 

چون نوع زیگیلا با هم فرق داره 

من از طریق پاپ اسمیر تست اچ پی وی دادم منفی شد یعنی درسته دیگه؟یا باید خونم بدم خخخخخخخخخخخخخ

والا یادم‌نیست بخدا 😂😂 نه دیگه همونا خوبه 

نداری دیگه 

حالا به زور درش بیار 😂

ازطریق خون اصلا نمیشه نوعشو تشخیص داد فقط از طریق تستی که مثل پاپ اسمیر هست برای نوعش اصلا خون نشنی ...

والا یادمه که رفتم‌نمونه که از پاپ اسمیر و hpv رو دکتر بهم داده بود  دادم ازمایشگاه  اما ی چیزایی تو ذهنمه که بعدش صدام کرد خونم دادم دقیق یادم نیست 

شایدم ندادم 

اونقدر اون مدت تو بیمارستانا بودم حواس ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

والا یادم‌نیست بخدا 😂😂 نه دیگه همونا خوبه  نداری دیگه  حالا به زور درش بیار 😂

وسواسس شدم دیگه خخخخخ

بازم مرسی از صبح وقتتو گرفتم 

وسواسس شدم دیگه خخخخخ بازم مرسی از صبح وقتتو گرفتم

خواهش عزیزممم 

خوشحال شدم از همصحبتی باهات 😘