2777
2789
عنوان

خونه ۵۵متری

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 91 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر منم کل خونش ۵۸ متره...مبل هم داره...تک خوابه..تو حالش هم دو تا شش متری خورده ..البته از اطراف هم یه مقدارشون باز مونده

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

بخر

من خونم ۵۸ متره .ی فرش ۹متری انداختم و دورش هم خالیه.مبل هم گذاشتم

خداروهم شکر میکنم ک ی سقف رو سرمه خونه خودمه

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

واسه ۵۵ متری یه فرش ۶ یا ۹ کافیه . مبل هم یک نیم ست کوچیک و جمع و جور . فرش و مبل و رنگ روشن استفاده کن . .بهتر از مستاجر بودنه و کافیه به نظرم

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

خونه ۵۵ اینا رولازم داره فرش موکت چن تا بالش کوچولو اطرافش با پتو تلوزیون به دیوار .نه مبل نه بوفه ونه میزتلوزیون چن متری تو اتاق خوابم یه تخت و +لباس ها.تواشپزخونه ام همه چی توکابیت روکابیت هیچی نباشه.اتفاقا باصفاتر

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

حتمابخربهترازمستاجریه بعدکه پیشرفت کردی بزرگ ترشومیخری

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

اره حتمااا.... وسایلتم شیک و ساده و بگیر و کم... مث دکوراسیون های ترک... هر چی ساده تر شیکتر از نظر من.. 4 تا وسیله داشتی باشی شیک و کاربردی 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل