2777
2789
عنوان

همش با خودم میگم نکنه کار بدی کردم خدا بهم پسر نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 137 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینارو قصدی مینویسن که هی کامنت بگیرن وگرنه از ادم نرمال بعیده همچین حرفایی

والا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مگه دختر بده که خدا بهت در جوابه بدیات دختر داده؟؟؟؟!!!!  پسر رو در ازای کارهای نیکو میدن؟؟؟؟

ببخشید حرفت خیلی جالب بود 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....
زمونه برعکس شده لابد خدا حضرت محمدم دوست نداشت که بهش پسر نداده ؟؟؟؟ 🤔🤔🤔

گل گفتی 

تازه فقط یه دختر داشت و تمام

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

عزیزم خداروشکر کن که خیلی راحت صاحب بچه شدی و دنبال دوا دکتر نیستی من در ارزوی بچه دار شدنم بعد از ۴ سال هنوز ندارم میگم خدایا بده فرقی نداره. حالا دختر پسر فرق نداره ولی دختر خیلی بهتر تربیت کردنش از پسر تو این جامعه.والا به قران دختر شرف داره به پسر .دختر همدم مادر

ناشکری نکن

مگه دختر بده که خدا بهت در جوابه بدیات دختر داده؟؟؟؟!!!!  پسر رو در ازای کارهای نیکو میدن؟؟؟؟

نه عزیزم

در ازای خواستم منظورم بود

مثلا چون ادم خوبی نبودم با همسرم ازدواج کردم  

نکه ادم بدی باشه ولی اونی ک من خواستم نیس

اینارو قصدی مینویسن که هی کامنت بگیرن وگرنه از ادم نرمال بعیده همچین حرفایی

پدرم میگن مهر فرزند جوری به دلت میفتهکه حاضری جونتم بدی اونوقت این اینجوری

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خدایا ی روزم من بفهمم بچه جنسیتش چه فرقی میتونه داشته باشه اخه  ببخشید نمیتونم درک کنم کسی درگیر جنسیت باشه 

وقتی اول و اخرش میمیریم چه فرقی میکنه بچشمون دختر باشه یا پسر 

به نظرم نوع تربیت بچه مهم باید باشه ک چجوری بتونیم موفقش کنیم نه دختر پسر بودنش

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️