من زیاد خاستگار دارم اما هر بار ک میخام جواب مثبت بدم ی جور استرس میگیرم ک بیخیال میشم جواب رد میدم بعدش انقد سبک میشم ک انگار ی کوه جلوم بوده او رد کردم الانم همینحوریم چن وقته ی خاستگار دارم سمج قیافش و هیکلش میزونه خوووب اما تحصیلاتش زیر دیپلمه فک کنم تا اول دبیرستان کارشم تولیدی چرم داره خونه ماشین همه چی اوکی با اصل و نسب فقط این تحصیلاتشو نمیتونم قبول کنم همه هم نصیحت میکنن ک خوبه و اینا چیکار کنم؟؟؟؟خودم ۲۲سالمه کاردانیم ایشونم ۲۹سال
ازدواج نکنـ ، چون بعدا احساس میکنی ازشـ بالاتری یا بیشتر میفهمـی . البتـ ه به نظر من هر کسی ت ...
میدونی خاستگار با تحصیلات بهترم دارما اما اونا وضعیت شغلی و درامد اینا در این حد خوب نیس میترسم انقد وسواس ب خرج بدم ک اخر برم با ی مهندس هیچی ندار...
میدونی خاستگار با تحصیلات بهترم دارما اما اونا وضعیت شغلی و درامد اینا در این حد خوب نیس میترسم انقد ...
همه چیز رو یک نفر با هم نداره همونطوره کـ ه تو همه چیز رو نداری. از نظر خواستگاران توام همه چیز تمام نیستی .
انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـوهیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد √