2777
2789
عنوان

چند پاسخ مناسب برای «چقدر چاق شدی»

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 73 پست

والا من کم کردم مادرشوهرم اینا پریروز دعوت کرده بودم برگشته با خنده میگه به خاطر گرونیا کم خوردی لاغر شدی😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من کم کردم مادرشوهرم اینا پریروز دعوت کرده بودم برگشته با خنده میگه به خاطر گرونیا کم خوردی لاغ ...

عجب🤔🤔

پر تپش باشه دلی که خون به رگ های تنم داد⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اتفاقا زن عموم تو مراسم عموم بهم بلند گفت چقد چاق شدی؟ منم گفتم شوهرم که خوبه.خانوادشم عالین.زندگیم ...

عالی بود👌👌

عجب🤔🤔

کلا در دهن مردم مث دروازه بازه نمیشه کاریش کرد😐

کل این بدبختیایی که تو این دوماه کشیدم تا لاغرتر شم رو زیر سوال برد میگه لابد پیدا نمیکردی بخوری همینجوری لاغر شدی😐😐 

آخرشم هی میگفت منم لاغر شدما! 😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
کلا در دهن مردم مث دروازه بازه نمیشه کاریش کرد😐 کل این بدبختیایی که تو این دوماه کشیدم تا لاغرتر ش ...

آره والا، من فعلا نمیخوام بچه، اما تو جواب دادن به بقیه موندم از بس می‌پرسن، شاید به تاپیک زدم که بقیه بهم یاد بدن چی جواب این ملت فضول و بدم😂

عزیزم برای چقدرلاغرشدی هم حرف بادم بده توروخدا مراسم درپیش داریم باید جواب چن نفروبدم🤭

هروقت به من اینو میگن

با کلی ذوق و شوق میگم وای واقعا راست میگی

چقدر خوشحالم کردی😍😍😍😍

بعدشم میگم ، اگر میخواینکمنو خوشحال کنین ، هروقت دیدین بگین لاعرشدم😎( با پز اینو میگم)

اگه مجلس عروسی هم باشه پامیشم میرم با خوشحالی اون وسط یه قری هم میدم😆

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

همکار من هر روز بهم میگه واقعا اعصابم هر روز خورده

من 163 با وزن 54 هستم

بهم میگه تکون میخوره بدنت راه که میری 

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
هروقت به من اینو میگن با کلی ذوق و شوق میگم وای واقعا راست میگی چقدر خوشحالم کردی😍😍😍😍 بعدشم م ...

😂😂😂

گلم من اخه ازاول چاق نبودم فقط دوران نامزدی چاق شدم ۶ ،۷ کیلو که اونم خیلی بهم میومد،الانم عروسی کردم ولی لاغرشدم مث قبل نامزدی شدم الان.واس همین خیلی میگن لاغرشدییییییییییی وااای بهت نمیییااااد🤐😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘