بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم برای چقدرلاغرشدی هم حرف بادم بده توروخدا مراسم درپیش داریم باید جواب چن نفروبدم🤭
هروقت به من اینو میگن
با کلی ذوق و شوق میگم وای واقعا راست میگی
چقدر خوشحالم کردی😍😍😍😍
بعدشم میگم ، اگر میخواینکمنو خوشحال کنین ، هروقت دیدین بگین لاعرشدم😎( با پز اینو میگم)
اگه مجلس عروسی هم باشه پامیشم میرم با خوشحالی اون وسط یه قری هم میدم😆
دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با مننیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
همکار من هر روز بهم میگه واقعا اعصابم هر روز خورده
من 163 با وزن 54 هستم
بهم میگه تکون میخوره بدنت راه که میری
(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی) هستم. خدا رو شکر در تاریخ (2020/02/02)باهمسرمدر هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀 👸✌
هروقت به من اینو میگن با کلی ذوق و شوق میگم وای واقعا راست میگی چقدر خوشحالم کردی😍😍😍😍 بعدشم م ...
😂😂😂
گلم من اخه ازاول چاق نبودم فقط دوران نامزدی چاق شدم ۶ ،۷ کیلو که اونم خیلی بهم میومد،الانم عروسی کردم ولی لاغرشدم مث قبل نامزدی شدم الان.واس همین خیلی میگن لاغرشدییییییییییی وااای بهت نمیییااااد🤐😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘