2777
2789
عنوان

من و جاریم باهم باردار شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3774 بازدید | 124 پست

منم خوشم نمیاد ولی خواهرشوهرم بامن این کارو کرد اه اه همین مونده بیان بپرسن کدوم شب اقدام میکنین که ماهم عقب نیوفتیم!!!!اه اه اه اه حالم ازاین جور زنهای بیکاربه هم میخوره من درکت میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به حس و حالت کاری ندارم ولی یک‌سره برای خودت اسپند و صدقه و‌حتی اگه تونستی یه مرغی چیزی سر ببرید خو ...

عزیزم دیگه جلوگیری نکردن که قربونی نمیخواد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
عزیزم ناراحت نباش که همین بچه میشه تموم زندگیت. منم ۲۳ روز بعد از عروسیم فهمیدم باردارم، اینقدر نارا ...

عزیزم خدا حفظش کنه . برامنم دعا کن.من بس بی تجربه بودم ولی کی باورمیکنه:)/

خانواده شوهر من 12 تا نوه زیر ده سال دارن ، دیگه ناچار همه با هم باردار بودن ، من سال 91 با یکی از جاری هام و 95 با دو تا جاریم سه تایی باردار بودیم هر سه هم دختر بود ، مشکلی پیش نمیاد ناراحت نباش

2790
2778
2791
2779
2792