2777
2789

سلام دوستان کسی تاحالا شیاف ماریانا برای لذت موقع رابطه وتنگی واژن استفاده کرده  واقعا نتیجه میده ؟؟؟ یا الکی تبلیغ میکنن؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خجالتم خوب چیزیه یک زمانی چیزی به اسم حیا بود تو سایتی که الان پر مرد شده شرم نمیکنی همچین تاپیکی میزنی 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

میگم اوناییم که سزارین کردن می تونن استفاده کنن؟ منم چند وقته درگیرشم دلم میخواد بگیرم  ولی از عوارض ش می ترسم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
نه عوارض نداره  خوبه خیلی تاثیر داره ولی فقط و فقط پودرش بهداشتیه از عطاری ها بگیر قیمتی نداره

جدا تاثیرم داره؟؟

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز