2777
2789
عنوان

کادو عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضی بودی؟قیمتش چجوریه

خیلی راضیم ماتوارزونیا مامانم براجهازم خرید الان نمیدونم چنده

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
یه تیکه طلا در حد پولتون . وسیله خونه ام ببین جی نیاز داره دکوری ای چیزی که در حد پولت باشه

چی بگم بهمون گفتن غذاساز فلان مارکارو بخرین

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

فک.نکنم ایرانیشنم بشه،۷۰۰،الان

آره منم گفتم هی مادرشوهرم میگه تو دیوار دیده اونم کن وود ۶۵۰😑😑😑😑😑من هرچی میگردم میلیونیه

خب برای خودتونو ب زحمت می‌اندازید همون 700 رو بدید با خودتون و جیبتون ک تعارف ندارید.خودتونو اذیت نک ...

من که همونم میخوام طلا بفروشم بخرم اونقدر خانوم جهیزش تکمیل شه

خیلی راضیم ماتوارزونیا مامانم براجهازم خرید الان نمیدونم چنده

منم جهیزم بوش بود عالی هنوزم هرکی بگه میگم بوش بخر حرف نداره

آره منم گفتم هی مادرشوهرم میگه تو دیوار دیده اونم کن وود ۶۵۰😑😑😑😑😑من هرچی میگردم میلیونیه

لابد فیکه اونا،خو شما ی کار کن ۶۵۰بده ب کادرشوهرت بگو مامان بیا اونی ک دیدی رو بخر،

والا دا🙋

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  
بنظرم توقع زیادی دارن تو این اوضاع، پس میتونی ازین تک کاره ها بگیری چون من فیلیپس گرفتم ۳۲ کاره اس

آره انگار وظیفه ماست خودشون باید بفکر باشن میخواستن خونشونو سبکتر بخرن تا بتونن وسایل ضروریشونو تهیه کنن

منم جهیزم بوش بود عالی هنوزم هرکی بگه میگم بوش بخر حرف نداره

ولی ایرانی هرچی خریدم آشغال دراومد

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی