2777
2789

ای خدا چرا من بی سلیقه ام😭😭😭😭

خوش به سعادتت که این همه با ذوق و باسلیقه ای

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال استارترجان من یکباربن ماری کردم ولی بعدش سریع دوباره جامدشد وازظرف جدانشد😤😤

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

اره خوشگله از اینا میشه مغز دار هم درست کرد 😊

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥

میشه کامل توضیح بدی خیلی خوشم اومد 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
یه سوال استارترجان من یکباربن ماری کردم ولی بعدش سریع دوباره جامدشد وازظرف جدانشد😤😤

عزیزم حتما یه قاشق روغن مایع اضافه کن

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

اول شکلات تخته ای حالا با هر طعمی دوس دارین از لوازم قنادی بخرین.من از طعم تلخ و بلوبری و البالو و تمشک استفاده کردم.بصورت جدا جدا رو بخار اب کتری ابشون کردم به همراه یه قاشق روغن مایع و در اخرم توی قالب سیلیکونی ریختم و پنج دقیقه داخل فریز گذاشتم و از قالب به راحتی جدا کردم و داخل ظرف چیدم.

اول شکلات تخته ای حالا با هر طعمی دوس دارین از لوازم قنادی بخرین.من از طعم تلخ و بلوبری و البالو و ت ...

چقد آسون،من فکر کردم رنگ خوراکی ریختین

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
چقد آسون،من فکر کردم رنگ خوراکی ریختین

نه فداتشم اگر بخوام رنگ خوراکی بریزم باید شکلات سفید بخرم که من اصلا از طعمش خوشم نمیاد