2777
2789
من بعد تالار دوست دارم  ولی پدر شوهرم میگه من دوس دارم قبل تالار بریم برای خدافظی

ب اوشون چ ربطی داره ک دوس داره یا ن 

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 
من بعد تالار دوست دارم  ولی پدر شوهرم میگه من دوس دارم قبل تالار بریم برای خدافظی

ما بعدش رفتیم 

یادت باشه تو کاراییک فقط ب خودتو خونوادا ت ربط داره اجازه دخالت ب کسیو ندی

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش برو که گریه کردی ارایشت خراب نشه😂😂😂 آخه گریه میکنیم

اره منم همینو میگم دوس دارم بعد تالار برم ولی پدر شوهر و مادر شوهرم میگن قبل تالار خدافظی کنید بعدش میرید تالار بعدشم خونه خودتون

ما بعدش رفتیم  یادت باشه تو کاراییک فقط ب خودتو خونوادا ت ربط داره اجازه دخالت ب کسیو ندی

پدر شوهرم میگه عروسی با ماست هر جور بخواییم میگیریم مثل اینکه عقد پای دختره هرجور بخواد میگیره ما دخالت نمیکنیم

اره منم همینو میگم دوس دارم بعد تالار برم ولی پدر شوهر و مادر شوهرم میگن قبل تالار خدافظی کنید بعدش ...

ببین ما بعد تالار میریم جلو در خونه پدر عروس.  گریه میکنیم.  بعد میریم خونه عروس تو پارکینگ بزن و برقص میکنیم.  بعد بابای عروس دست به دست میده و باز گریه میکنیم و تمام😂

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
پدر شوهرم میگه عروسی با ماست هر جور بخواییم میگیریم مثل اینکه عقد پای دختره هرجور بخواد میگیره ما دخ ...

شوهرت چی میگ؟ 

شوهرمم قبول نمیکنه میگه معمولا بعد همه بعد تالار میرن شوهرم پشت منه ولی قبول نمیکنن

پس بسپار ب شوهرت 

خیلی نرم و با ناراحتی بهش بگو ک دوس داری و ی بار تو زندگیت اتفاق میفته 

نهایتش اگ خیلی دوس دارید خودتون بعدش برید و بعدشم برید خونه خودتون 

پس بسپار ب شوهرت  خیلی نرم و با ناراحتی بهش بگو ک دوس داری و ی بار تو زندگیت اتفاق میفته  ...

مشکل اینجاست اگه به پدر و مادر منم بگن قبل تالار بیاییم خدافظی اینا هم قبول نمیکنن چون رسممون این نیس ولی میگن عروسی با پسره رسم ماهم اینطوریه 

شوهرمم قبول نمیکنه میگه معمولا بعد همه بعد تالار میرن شوهرم پشت منه ولی قبول نمیکنن

برا منم مادرشوهرم میخواس کاری کنه جلو خونه ما زیاد نیان 

منم گفتم ما رسم داریم پدرشوهر چادر سر عروس میکنه دستشو میگیره میرره 

ب شوهرمم بارها گفتم 

دیگ همونی شد ک میخواستم

مشکل اینجاست اگه به پدر و مادر منم بگن قبل تالار بیاییم خدافظی اینا هم قبول نمیکنن چون رسممون این نی ...

ای بابا چ سخت میگیرن 

بشینید با پدر مادرا حرفربرتید ببینید چی میشه