میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی سطحم و شعورم خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇
@عطر_نرگس خیلی دوست دارم...ممنون بخاطر همه وقتهایی که برام گذاشتی مرسی از نصیحت های ...
ببین خداوکیلی تو فکرم بود تگت کنم.چرا نیستی بی معرفت.دلم تنگ شده برات😙😙
جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
@چشم۷۷انگوری ابجى جان تو خيلى به من كمك كردى و باعث شدى كه من خودمو از يك دردسر بزرگ ...
فداتبشم عزیز دلم 😍😍مرسسییییی
کجا کمکت کردم 😀؟
بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه خداوندا نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی. نه انقدر بدم ک رهایم کنی ... میان این دو گم شده ام هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی خدایا رهایم نکن الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ... اما تو ک دستت ب زمین میرسد بلندم کن ....
@000barbod یه کاربر محترم و با شخصیت که خیلی واسم با ارزشن و احترام خاصی قائلم واسشون ...
ممنون از لطفتون ...
💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
@000barbod یه کاربر محترم و با شخصیت که خیلی واسم با ارزشن و احترام خاصی قائلم واسشون ...
شما خودت سرور مااااییی آخـــــــــــه
بهار به قربونت برهههه
من که عـــــاشقتم بوووچ بووووچ بووووووچ و هزارتا بوچ دیجه بلات
صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی
ابجى من اومدم تگت كنم ولى تگ نميشدى تو صفه هاى قبل پستم هست ازت خيلى خيلى ممنونم كه هميشه به يادم ه ...
وااااای سااااناز
دیوونه دوس داشتنی چه قدر دنبالت گشتم لاهناتییییییییی
صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی
تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛ میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
سلام عزیز دلم قربون مهربونیت برم الهی خدا به حق دل پاکت حاجتتو برآورده کنه .ممنونم بابت انرژی مثبتت ...
@بعد اسم رو می نویسی روی اسم بزنی آبی که شد ارسال می کنی .
زنده و سلامت و حاجت روا باشی به حق ۵ تن که هر روز در حدیث شریف کسا می خونیم ♥️♥️
💞صلوات💞 برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰