2821
2789
لایک..دمت گرم🙏🌹🌹🌹👌

سپاس  

از دریا آموختم:                                                          هر که از حَدَشْ گذشت                                                       غرقش کنم...
سپاس    

من از كجا بايد مى دانستم
چقدر بايد بگذرد ، تا باور كنم                                
گاهى يك نداشتن
همه دلتنگيت مى شود
و گاهى يك تو
همه چيزت را با خودش مى برد،
و من از تو
تنها،
تنهاييم را فهميدم

https://daigo.ir/secret/8739630985

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلتنگی یعنی دلت براش تنگ شده اما هیچ غلطی نمیتونی بکنی😐😐😐😔

جبران میشود آن روز ها، که صبور بودن آسان نبود و تو صبر کردی 🤍✨️ هنوز نیومدی ولی دنیام پر شده از حضورت 🩷🌸💕

من از كجا بايد مى دانستم چقدر بايد بگذرد ، تا باور كنم             &nb ...

مے نویسم براے تو

براے تو ڪہ بودنت را
نہ چشمانم میبیند
نہ گوش هایم مےشنود
نہ دستانم لمس می ڪند
تنها صادقانه با دلم
احساست می ڪنم......

از دریا آموختم:                                                          هر که از حَدَشْ گذشت                                                       غرقش کنم...
امان از غلط کردنا...هی غلط رو غلط میکنم میشه قره قورت😁😁😁

😄😄😘

جبران میشود آن روز ها، که صبور بودن آسان نبود و تو صبر کردی 🤍✨️ هنوز نیومدی ولی دنیام پر شده از حضورت 🩷🌸💕

دلتنگی یعنی دلت براش تنگ شده اما هیچ غلطی نمیتونی بکنی😐😐😐😔

الناز میدونم ..منم هی غلط اضافه میکنم...میخوام یه چیزی بگم بخندی...اما انگار فایده نداره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الناز میدونم حالت خوش نیست...منم هی غلط اضافه میکنم...میخوام یه چیزی بگم بخندی...اما انگار فایده ندا ...

دیوونه این چه حرفیه😘😘تورو نداشتم که دق میکردم😔

قربون خنده هات...والا تو خوصوصی اینقدر خر... و خرخری گفتم نخندیدی🤣🤣🤣🤣

اینجا نمیشه نخندید☹😁 فاطی بیا خصوصی زود جوابو بده

😍😍😍😘😘😘😘چاکرم...فدایی داری🤣🤣🤣👍👍👍👍

قربونت برم❤❤❤❤❤❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز