من هفته هفتم رفتم که دکترم بنویسه برام سونو قلب رو گفت خونریزی لکه بینی نداری گفتم نه گفت پس نیاز به سونو نیس قلبش تشکیل شده گفتم محض اطمینان برم گفت پولت زیادی کرده اخرشم ننوشت نرفتم اما تشکیل شده بود
رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش
اووووخی گناااا😣 الان بچه داری؟اگ نداری ایشالله خدا یه صحیح و سالمشو بهت ببخشه ولی من احساس میکنم ع ...
نه بابا استرس به خودت راه نده اینجور که گفتی تو عالیی..نه عزیزم هنوز حامله نشدم بعد سقطم دوماهه اقدامم تورو خدا هر وقت یادت بهم افتاد برام دعا کن دامنم سبز بشه یه بچه سالم و صالح ..انشاالله صدای قلب نازنینتو میشنوی و دلت شاد میشه ..
اره دیگه خیالت تخت من هیچ علایمی نداشتم فقط چون پری نشدم بی بی زدم مثبت شد از ماه سوم دندون درد داشتم یه کم عصرا حال تهوع ولاغیر
رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش