2777
2789
عنوان

بچها اگ قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 20 پست

من هفته هفتم رفتم که دکترم بنویسه برام سونو قلب رو گفت خونریزی لکه بینی نداری گفتم نه گفت پس نیاز به سونو نیس قلبش تشکیل شده گفتم محض اطمینان برم گفت پولت زیادی کرده اخرشم ننوشت نرفتم اما تشکیل شده بود 

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
اووووخی گناااا😣 الان بچه داری؟اگ نداری ایشالله خدا یه صحیح و سالمشو بهت ببخشه ولی من احساس میکنم ع ...

نه بابا استرس به خودت راه نده اینجور که گفتی تو عالیی..نه عزیزم هنوز حامله نشدم بعد سقطم دوماهه اقدامم تورو خدا هر وقت یادت بهم افتاد برام دعا کن دامنم سبز بشه یه بچه سالم و صالح ..انشاالله صدای قلب نازنینتو میشنوی و دلت شاد میشه ..

واسه مادر شدنم یه صلوات بفرست لطفا🙇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا استرس به خودت راه نده اینجور که گفتی تو عالیی..نه عزیزم هنوز حامله نشدم بعد سقطم دوماهه اقدا ...

مرسی عزیزم

من دلم روشنه ایشالله شماهم یه بچه صحیح و سالم و خوشگل وتپل مپل میاد توبغلتون به حق امام حسین

خب الان منم لکه بینی ندارم یعنی سالمم؟

اره دیگه خیالت تخت من هیچ علایمی نداشتم فقط چون پری نشدم بی بی زدم مثبت شد از ماه سوم دندون درد داشتم یه کم عصرا حال تهوع ولاغیر 

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش