2777
2789
عنوان

دختر یا پسر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست
مگه چند تا دختر داری

تو فکر کن ده تا

چه اهمیمتی داره پسر ندارم به نظر شما 

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
چشم وهم چشمی با پسر خودشونم اگه دختربده پس چطور الان بیشتر طرف دخترشونن

چه بدونم

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلافی  بچه دومو خاسی بیاری نگو  

اره 

اما اونها میپرسن

مثل من نیستن که

من بودم واكنشي نشون نميدادم نسبت به سيسموني يا جنسيت بچه كه نشون بدم برام مهم بوده

اصلا برام مهم نیس

من تک عروسشون خستم 

حس بی اخترامی برام سخت بود

این کارا چیه بالاخره که بدنیا میاد. اون موقع هم میخوان قایم کنن

همین میخوام بدونم

خاک بر سرای بدبخت .ببینم پسر چی میرینه براشون 

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 
خاک بر سرای بدبخت .ببینم پسر چی میرینه براشون 

والا

الهی عزیزم یاد خودم افتادم 😢😢😢منم دهتر اولم الان۳سالشه وقتی رفتم سونو مادرشوهرم گفت چی بود گفتم دختر دهنشو کج کرد گفت واقعا بعد از ظهرش اومد خونم گفت امین برادر شوهرمخ گفته دختر بوده همونجا سقطش میکردین سر همون کلی حرف شنیدم سال ۱سال نیم بعدش دوتا خواهر شوهرم و جاریم حامله شدن هر سه تاشون پسر منم با خودم گفتم بیا یه تیر تو تاریکی بندازم خدا ب ماهم بده حامله شدم دختر خلاصه خدا هوامو نداشت بدجور دلگیرم عاشق دخترام هستم ولی دوس داشتم دهن فامیل شوهرمو کج کنه ک نکرد دهن منو کج کردالان مادرشوهرم میگه تا موقع دخترای شما شوهر نیست تو خونه میترشن 🙄🙄واگذارشون کردم به خدا توهم برو بهترین سیمونی برای دخترت بگیر اونقدری ک اگه وام میگیری یا قرض میکنی اینکارو بکن خیلی بهتر از سیمونی اون براش هرجشنی هم بگیر بزار بفهمن دختر برای خودت ارزش  داره خدایا تو ک شاهدی جواب یه همچین ادمایی رو بده 

اینجابایدیادبگیری ک آرزوهاتو دفن کنی🥀
الهی عزیزم یاد خودم افتادم 😢😢😢منم دهتر اولم الان۳سالشه وقتی رفتم سونو مادرشوهرم گفت چی بود گفتم د ...

وای چقد بد ناراحت شدم توهم زیاد رفتو امد نکن چقد احمق پیدامیشه اخه توهم بگو تا اون موقه اگه زنده موندی بعد ببین چه شوهری نصیبه دخترام میشع 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣