2777
2789
عنوان

مامانا کمک😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست
واقعا؟ چجوری یادته ؟؟؟؟ اخه تو نت خوندم ترسیدم 😔😔

اخع من19سالمه

والا من هیچیم نشد خب بهش تذکر بده بترسونش بگو پات کج میشه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش من گنده بود هنوز اینطوری مینشست...نگران نباش

ببخشید تا چند سالگی؟ بعدش مشکلی واسش پیش نیومد تو راه رفتن؟

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
میخام براش صندلی کوچلو بگیرم بهش بگم  همراه خودش ببره هرجا خواست بشینه رو صندلی بشینه شاید از س ...

دختر من داره ولی نمیشینه رو صندلی 😔😔

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
انحراف زانو میگیره براش صندلی پلاستیکی بخر همه جا با خودش ببره بشینه روش وقتی اینحوری نشست به یه ...

داره ولی نمیشینه روش😢😢 انقد امشب با شوهرم تلاش کردیم اینجوری نشینه فقط یه بارش موفق شدیم😢😢

داره ولی نمیشینه روش😢😢 انقد امشب با شوهرم تلاش کردیم اینجوری نشینه فقط یه بارش موفق شدیم😢😢

دختر من اینجوری میشست انحراف زانو گرفت

مراقب باش

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
سعی کن رو مبل یا صندلی بشینه نزار زیاد زمین بشینه

ی وقتایی رو صندلی هم میخواد این مدلی بشینه میبینه نمیشه

اخع من19سالمه والا من هیچیم نشد خب بهش تذکر بده بترسونش بگو پات کج میشه

دوسالشه چجوری بهش بفهمونم اصلا توجهی به حرفم نمیکنه😔

دوسالشه چجوری بهش بفهمونم اصلا توجهی به حرفم نمیکنه😔

بازبون بگو بعدم بترسونش بگو یه دختره اینجوری بود پاش کج شد(دوراز جون دختر نازت)بگو پاهاشو قط کردن ازین حرفا که بترسه دیگه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
دختر من اینجوری میشست انحراف زانو گرفت مراقب باش

وای😢😢😢 درمان داره؟؟؟خودم حس میکنم داره انحراف می‌گیره پاهاش😭

بچه ها اکثرا اینجوری میشینن دختر من پنج سالشه هنوز گاهی اینجور میشینه ولی قبلا فقط اینجوری مینشست.به ...

اخه میگن خطرناکه 😢😔

بازبون بگو بعدم بترسونش بگو یه دختره اینجوری بود پاش کج شد(دوراز جون دختر نازت)بگو پاهاشو قط کردن از ...

از فردا باید سخت بگیرم😔

وای😢😢😢 درمان داره؟؟؟خودم حس میکنم داره انحراف می‌گیره پاهاش😭

با کفش مخصوص

فیزیوتراپ هم حرکات اصلاحی داده اما خب بچست انجام نمیده

براش سه چرخه بخر رکاب بزنه

رکاب زدن برای پاش خوبه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم